Zo deel je het toilet gezellig in

Een aantal keer per dag breng je hier wat tijd door, het toilet. Veel mensen vinden het niet gezellig om even het toilet te gaan bezoeken, vaak is het dan ook een kleine en donkere ruimte en daar heb je niet zoveel zin in. Maar je kunt het hier ook gezellig maken. Ga eerst eens kijken hoe dat jouw toilet er uit ziet en hoeveel ruimte jij hebt om leuke dingen toe te gaan passen in deze ruimte. Als je dat hebt gedaan dan kun je kijken welke tips je toe kunt gaan passen!

Als je het toilet op wilt gaan vrolijken dan zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Heb je kinderen? Laat de kinderen dan regelmatig tekeningen maken en hang deze hier op de muur of op een prikbord dat je op het toilet gaat hangen, dit zorgt voor meer kleur en je hebt wat om naar te kijken als je op het toilet zit.
  • Kies een paar leuke foto’s uit, zo kun je herinneringen ophalen als je op de wc zit en dan word je vanzelf vrolijker om hier te gaan zitten.
  • Hang er een verjaardagskalender neer, zo vergeet je niet wie er jarig zijn en kun je er eens doorheen bladeren en herinneringen ophalen van je familieleden en vrienden.
  • Leg een paar boeken op het toilet neer, dan heb je meteen wat te lezen en je komt de tijd sneller door. Een goede tip hiervoor zijn de moppenboekjes, deze zorgen er voor dat je vol humor van de wc afkomt.

Heb je nu voldoende ideeën om er voor te zorgen dat een toiletbezoek gezellig kan worden? Ga hier dan nu  gebruik van maken. Mocht je toch nog wat meer kleur willen op het toilet, zorg er dan voor dat je even gaat schilderen en dan is het des te gezelliger in deze ruimte.