Stacked (Muuto) JDS Architects van DesignJunky.nl

DesignJunky.nl is een Nederlandse webwinkel waar je veel designermeubels kunt vinden. Eigenlijk kun je daar alles vinden wat met lifestyle te maken heeft! Zoals we bij het berichtje over Bestek van Lil het over een paar producten hebben gehad, gaan we het nu hebben over slechts één product: De Stacked (Muuto) van JDS Architects.

Wat is de Stacked (MUUTO) JDS Architects?

De Stacked is een leuk kastje gemaakt van allerlei planken in een grappige volgorde. Het is absoluut geen standaard kastje. Dit kastje zou leuk staan in een modern en strak huis, maar bijvoorbeeld ook als frisse twist in een oude woonkamer. Het kastje is gemaakt van verschillende soorten hout, waaronder essenhout en dennenhout. Daarnaast is er ook nog MDF in verwerkt, zodat de Stacked lekker stevig is. De Stacked is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Wit, essen en dennen. Als je via designjunky.nl de Stacked (Muuto) van JDS Architects koopt krijg je bovendien ook nog eens vier beschermhoekjes en een ophangset erbij.

Over JDS Architects

JDS Architects zijn de ontwerpers van onder andere de Stacked (Muuto), maar natuurlijk ook van vele andere kastjes en designermeubels. JDS Architects vind zijn origine in Denemarken. JDS Architects ontwerp óf met een doel óf voor puur decoratieve doeleindes, maar nooit beide. Dat maakt de JDS meubels nou zo uniek.

Wil je ook zo’n mooie, unieke Stacked (Muuto) van JDS Architects? Je kunt deze en nog vele andere designermeubels vinden in onze webwinkel onder het kopje “Designjunky.nl”!