Vrolijk lente servies bij Blond Amsterdam!

De lente is weer volop begonnen en het bekende servies merk Blond Amsterdam komt natuurlijk met een echte lente trend namelijk lente servies. Bij Blond Amsterdam hebben ze een nieuwe trend bedacht. Afgelopen winter kwamen ze al met speciaal winter servies in samenwerking met Unox. Deze lente komen ze met lente servies waardoor het een ware trend lijkt te worden. Waardoor we ieder seizoen met een nieuw en vooral vrolijk servies onze tafel kunnen dekken.

[products program_id=”139″ amount=”” category=”Wonen” subcategory=”Blond Amsterdam” products=”14134,14061,13713,13695,13469,13988″ stylesheet=”1″]

Mokken met leuke teksten.

Bij het lente trends servies van Blond Amsterdam behoren een aantal leuke mokken met teksten. Dit maakt een ontbijt een stuk gezelliger en vrolijker doordat je iedere ochtend kan beginnen met een andere tekst op je mok. De mokken zijn allemaal voorzien van een vrolijk lente tintje door de kleuren geel, groen en roze. Je kunt kiezen uit teksten als Sweets for my sweet, Cup of Sunshine, I’m in Love en Keep it Cool. Bij het thee servies zijn ook bijpassende thee tipjes te koop. Hier kunnen je gasten hun theezakje op leggen. Het servies kan helemaal compleet gemaakt worden met een bijpassende gele theepot met een echt lente of zomer tintje. Het thee servies is ook nog eens een leuke cadeautip voor moederdag.

Ik hou van Holland in lente stijl.

In de lente en zomer komen er jaarlijks veel toeristen naar Nederland. De toeristen hebben vaak een bepaald beeld van ons zoals tulpen, kaas en fietsen langs de weilanden. Speciaal voor toeristen en de Nederlanders die dol op Nederland zijn is er naast de lente lijn een speciale “Ik hou van Holland” lente lijn. Het servies is verkrijgbaar in allemaal verschillende zomerse Holland patronen. Geef zo het avondeten een echt Hollands sfeertje met een lente thema op de achtergrond. Dit maakt het avondeten een stuk leuker om te presenteren op een Blond Amsterdam “Ik hou van Holland” bord.

Geef Blond Amsterdam cadeau.

Gewoon om weg te geven of voor Moederdag is Blond Amsterdam een uitstekende cadeau tip. Het is natuurlijk mogelijk om een vrolijk lente servies cadeau te geven, maar je kan vanaf nu ook cadeaubonnen geven. Hiermee kan jouw vriendin of moeder helemaal zelf haar Blond servies uitzoeken.