Meer sfeer in de gang

Je hebt het vast en zeker wel eens gezien, je loopt bij mensen binnen en je ziet een lange gang. De muren zijn vaak leeg of er hangt een klein schilderij, maar echt sfeer mis je. Het kan ook zijn dat je dit in je eigen gang mist. Maar wat kun je hier nu aan doen? Een beetje sfeer in je gang is wel zo prettig en daarom is het leuk om wat leuks aan de muur te hangen. Denk eens aan een leuk schilderij, je kunt dit schilderij zelf maken, maar dat kost een hoop tijd en als je snel wat meer sfeer in de gang wilt hebben dan is een foto op canvas laten drukken de ideale keuze. Je kunt een keuze maken uit een van de vele foto’s die je hebt en je kiest dan een maat voor het schilderij. Dan heb je een aantal mogelijkheden, je kunt een  groot schilderij van canvas ophangen, maar je kunt ook drie of vijf verschillende foto’s naast elkaar hangen.

Canvas voor meer sfeer in de gang
Er zijn veel mogelijkheden om een foto op canvas te laten drukken, als het via internet geregeld wordt dan kun je het de volgende werkdag al in huis hebben. Dit is natuurlijk de ideale oplossing om er voor te zorgen dat je gang meer sfeer krijgt in korte tijd. Een aantal tips:

  • Zorg voor voldoende kleur op de canvas schilderijen;
  • Wissel verschillende formaten af;
  • Zorg er voor dat de schilderijen goed zichtbaar zijn;
  • Laat de foto’s op tijd afdrukken;
  • Leg mooie herinneringen op tijd vast en druk deze af op canvas, zo heb je in de gang meer sfeer en kun je afwisselen met de canvas schilderijen.