Decoraties voor de gang

Ik vind de gang altijd het moeilijkste gedeelte van een huis om te decoreren. Het is toch vaak het eerste wat je ziet als je binnenkomt en daarom is het wel belangrijk dat het een goede indruk achter laat. Maar het is zo moeilijk op te vrolijken! Gooi je een verfje erop? Schilderijtje? Vaasje? Tja. Hier is hoe ik het liefste de gang decoreer. Wie weet krijg jij er wel inspiratie van!

Schilder een eind weg

Ik verfraai zelf graag de gang door mijn eigen schilderijen op te hangen. Natuurlijk is er ook niets mis met wat designerkunst, maar een eigen schilderij geeft net dat persoonlijke tintje aan je gang. Wie weet dat je gasten dan meteen aan je schilderijtjes zien wat voor persoon je bent of wat er in je omgaat.

Designervazen

Hier is iets wat ik niet zelf kan en dat is wel glas blazen… Dat laten we lekker aan de designers over! Designerglazen kun je strategisch plaatsen op plankjes of kastjes die in je gang staan. Designerglazen zijn vaak of heel strak en modern óf heel uitbundig en vrolijk. Het is maar net wat voor persoonlijkheid je hebt, maar zo kun je echt een indruk maken op je gasten.

Originele kapstok

Veel mensen hebben gewoon zo’n saaie, standaard kapstok in de gang staan. Dat vind ik zo saai! Ik ga liever voor een leuke, uitbundige kapstok die echt iets zegt over mij. Het leukste vind ik ook nog dat kapstokken ook leuk zelf te maken zijn. Zo kun je van een paar takken al een mooie rustieke kapstok bouwen die gegarandeerd indruk maakt.