Breng jouw straat in EK stemming!

Nog een paar weken en het is weer zover, het EK staat voor de deur. Natuurlijk hopen we allemaal dat we Europeeskampioen gaan worden. We waren de vorige keer natuurlijk al bijna Wereldkampioen. Om lekker in de EK stemming te komen beginnen we natuurlijk met de straat in oranje stemming brengen. Een EK straat is al jarenlang een gezellige en vooral oer-Hollandse traditie. Maar wat zijn leuke tips om er samen met jouw straat een EK straat te maken?
[products program_id=”126″ amount=”40″ category=”Feestartikelen” subcategory=”Oranje artikelen” products=”95607,96149,95186,95904,95768,95606,95687,95457,95460″ stylesheet=”1″]

Werk samen met de buurt aan een Ekfeest.

Je bent vaak niet de enige met een EKfeest idee en met een beetje geluk wil de hele buurt meehelpen. Het is natuurlijk nog leuker om het feest compleet te maken met een beamer in de straat en met z’n alle het Nederlands elftal aanmoedigen en kijken. Maak eens een rondje door de buurt en bel eens aan bij  verschillende huizen in de buurt. Leg het vooral voor wat de buren ervan denken en vraag ze of ze ook hun huis willen versieren. Een complete oranje straat is natuurlijk een stuk leuker dan één of twee huizen.

Organiseer een straat BBQ met beamer.

Samen naar het Nederlands elftal kijken is natuurlijk een stuk leuker dan alleen. Nodig de buurt uit voor een straat BBQ en laat ze een mailtje sturen als ze meedoen. Iedereen legt een bepaald bedrag in en hiervan wordt vervolgens vlees en een BBQ geregeld. Natuurlijk wordt de straat leuk aangekleed met oranje slingers en ballonnen. Een EK feest is niet compleet zonder voetbalwedstrijd dus laat iemand een beamer regelen voor het feest. Zo kan je gezellig met de hele buurt naar onze kampioenen kijken en genieten van een zomerse BBQ. Je zult merken dat het niet alleen gezellig is, maar ook goed voor de band met je buren.

Gebruik social media om buurtbewoners samen te brengen.

Alleen een straat in EK stemming brengen is natuurlijk niet leuk. Een leuke tip om buurtbewoners in contact met elkaar te brengen is Facebook. Maak een Facebook event aan voor jouw EK feest en nodig jouw buren uit. Zo breng je iedereen snel op de hoogte voor het ultieme EK feest van 2012.