Bijzondere sculpturen van metaal en papier!

Nog zo’n leuke vondst die ik laatst heb ontdekt op het internet: Bijzondere sculpturen die alleen maar gemaakt zijn van metaal en papier. Dit klinkt heel makkelijk, maar dat is het absoluut niet! Anna-Wili Highfield is een Australische kunstenares die deze mooie sculpturen maakt. Zij werkt voornamelijk voor grote bedrijven, maar heeft ook aan een aantal particulieren verkocht. Deze kunstvorm is dus voor iedereen beschikbaar! Zeg nou zelf, wie wil er nu niet zo’n bijzonder kunstobject in zijn of haar woonkamer hebben?

Hoe maakt Anna haar sculpturen?

Katoenpapier, wat Anna eerst verscheurd, naait ze vervolgens weer nauwkeurig aan elkaar. De metalen stangen worden omgebogen en vervormd tot sculpturen, welke dan worden samengebracht met het aan elkaar genaaide papier. Het mooie is dat Anna van tevoren nooit een tekening maakt. Een echte go-with-the-flow kunstenares!

Waar kan ik haar sculpturen kopen?

 

Je kunt Anna’s mooie sculpturen kopen op haar officiele website. Als je klikt op haar naam in de eerste alinea word je gelinkt naar haar website. Veel plezier en ik hoop dat je haar sculpturen net zo mooi vind als ik!