De tuin indelen met leuke meubels

De tuin indelen met leuke meubels, dit ga je vast en zeker weer doen als het voorjaar wordt. Je krijgt de kriebels om weer lekker naar buiten te gaan en je wilt ook lekker buiten kunnen zitten tussen het onkruid plukken door. Zeker als je een grote tuin hebt is het geweldig om hier lekker te kunnen zitten, even een kopje koffie drinken en samen genieten van wat er allemaal gedaan is vandaag. Je kunt ook samen de dag door gaan spreken en eens bekijken wat er in de tuin nog gedaan moet worden en nieuwe plannen maken. Een tuin is namelijk niet in een dag klaar, daar heb je wel even de tijd voor nodig.

Als je de tuin leuk in wilt delen dan komen daar natuurlijk meubels bij kijken, maar welke meubels gaan het worden? Om te beginnen kun je denken aan het materiaal, wil je echt natuurlijk materiaal en wil je dus voor hout gaan? Of ga je liever voor plastic omdat dit vaak wat lichter is om te tillen? Daarnaast dien je na te denken over het soort meubels dat je wilt, wil je een tafel met stoelen (per set) of wil je samen het een en ander samenstellen? Misschien wil je wel een picknicktafel en nog wat losse stoelen en verderop in de tuin nog een leuke lange tafel. Het kan allemaal met leuke meubels in de tuin, maar je moet kijken hoe je de tuin in kunt delen.

Zorg er voor dat je de tuin ruimtelijk gaat houden, de tuin moet overzichtelijk blijven en meubels kunnen hierin een grote rol spelen. Je kunt de tuin als het ware opdelen in kleinere stukken door hier meubels tussen te plaatsen. Op deze manier maak je ook je eigen terras waar je met goed weer lekker kunt gaan genieten.