Mei, de maand van balkonplanten en terrasplanten 2012

Wist je het al? De maand mei is de maand van de balkonplanten en de terrasplanten, dus de hoogste tijd om eens te kijken hoe vrolijk het bij jou al is aangekleed. Kijk eens lekker om je heen, zie je al veel balkonplanten buiten? Loop maar eens een beetje door de buurt heen, dan kom je vanzelf allerlei mooie planten tegen en wie weet brengt het je wel op ideeën. Als het weer lekker weer wordt dan kun je lekker naar buiten en kun je jouw eigen planten in de potten gaan zetten.

In de lente, maar ook in de zomer is het natuurlijk heerlijk om veel buiten te zijn. Als je het een beetje leuk aan kunt kleden ziet het er natuurlijk nog leuker uit en daar zijn de balkonplanten en de terrasplanten dan een goede optie voor. Je hebt ze in alle soorten en maten, verschillende kleuren planten, verschillende potten die er bij passen. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk, dus leef je eens lekker uit en je hebt snel meer kleur op je balkon en/of terras.
[products program_id=”143″ amount=”10″ category=”Vuurkorven” subcategory=”none” products=”20067,17526,19251,19482,18007,17811″ stylesheet=”1″]

Maak voor jezelf eens een lijstje wat je wilt doen met de planten, wil je er veel hebben of heb je misschien nog wat leuke potten staan die je graag gevuld zou willen hebben? Je kunt ook eens in je eigen tuin gaan kijken welke planten je daar uit kunt halen en die kun je dan zo over potten, dat is nog eens een leuke tip: Je kunt dan gratis planten verpotten en het kost je niets om je huis weer leuk aan te kleden zodat het wat meer kleur krijgt. Duik daarom snel je tuin in of kijk eens bij vrienden in de tuin, wie weet hebben zij nog wat leuke planten voor je waar je de boel mee kunt aankleden.