De 10 leukste telefoonhoesjes

Ben jij ook altijd bang dat je je telefoon kapot laat vallen of dat je er per ongeluk krassen op maakt? Probeer dit te voorkomen! Met een telefoonhoesje bescherm je je telefoon daar tegen én het fleurt je telefoon gelijk helemaal op. Twee vliegen in één klap!

Het is natuurlijk heel erg zonde als je je splinternieuwe iPhone of Blackberry per ongeluk kapot laat vallen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer leuke en originele telefoonhoesjes te vinden, die jouw telefoon beschermen tegen een val. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Je kunt de hoesjes vaak al voor een paar euro kopen op bijvoorbeeld de markt, maar ook bij winkels als H&M en HEMA. Ben je in het bezit van een iPhone, Blackberry of Samsung Galaxy? Dan zit je goed; er zijn talloze hoesjes  te vinden voor de iPhone, Blackberry en Samsung Galaxy. Als je een onbekendere telefoon hebt moet je vaak wat beter zoeken.

Liever een persoonlijk, zelfgemaakt hoesje voor je telefoon? Je kunt vaak op de markt voor weinig geld een doorzichtig hoesje kopen. Zoek vervolgens een leuke foto of afbeelding op je computer en maak deze precies op maat van je doorzichtige hoesje. Print vervolgens je foto of afbeelding uit en knip hem zo dat het in je hoesje past. Plak dit tenslotte in je hoesje en doe hem  om je telefoon. Klaar is je persoonlijke hoesje!

De onderstaande hoesjes kun je allemaal online shoppen.

 

Groene uil hoesje1. Groen hoesje met uil voor iPhone 4/4s, €4,95 – klik hier om te bestellen 

Casette panterprint hoesje2. Cassetteband hoesje met panterprint voor iPhone 4, €6,51 – klik hier om te bestellen 

Zebra hoesje3. Zebra hoesje  voor iPhone 5, €45,00 – klik hier om te bestellen

Camera hoesje 4.Hoesje in de vorm van een camera  voor iPhone 4, €13,95 – klik hier om te bestellen

Zwart met bloemetjes5. Bloemetjes hoesje voor iPhone 5, €40,00 – klik hier om te bestellen

Pastel aztec6. Hoesje met aztec print voor iPhone en Samsung Galaxy, €17,95 – klik hier om te bestellen

Chanel bag hoesje7. Hoesje in de vorm van een Chanel tasje voor Samsung Galaxy en iPhone, €39,95 – klik hier om te bestellen

8. Goud hoesje met glitters voor iPhone 4/4s, €4,95 – klik hier om te bestellen 

Retro hoesje9.Retro hoesje voor iPhone 4, €13,95 – klik hier om te bestellen

10.Hoesje met Eiffeltoren voor iPhone 4/4S, €15,00 – klik hier om te bestellen

Wat vind jij van deze hoesjes?