Wat word de trend van dit EK 2012?

Door de jaren heen zijn er een aantal trends ontstaan die bij zijn gebleven. Zo hadden we de wuppies, de brulshirts, de vuvuzela’s, noem het maar op. Het lijkt wel alsof ieder jaar dat er een EK of WK gespeeld gaat worden met het Nederlandse voetbalteam er een soort trend ontstaat. Het leuke van deze trends zijn dat ze meestal grappig zijn, maar vooral veel saamhorigheid creëren. Ieder jaar is er wel een nieuwe leuke trend die ontstaat door het oranjegevoel. Wat word het dit jaar?

Oranjetrend: Kroontje voor de trekhaak

Wie de reclame nog niet gezien heeft op internet, moet toch eens wat vaker op het internet zitten. Een bedrijf kwam met het briljante idee om een oranje kroontje voor de trekhaak van de auto te ontwerpen. Zo kun je laten zien dat je dik achter oranje staat, zonder dat je heel erg uitbundig overkomt. Prima idee, toch?

Oranjetrend: Blokker brulshirt

Dit is natuurlijk een oude, maar hij komt dit jaar ook weer helemaal terug als vernieuwde oranjetrend. Het lijkt een gewoon oranjeshirt, maar er zit een flap los aan de voorkant. Trek de flap naar voren (net zoals voetballers die hun shirt over hun hoofd doen bij een doelpunt) en er komt een grote oranje leeuwenkop tevoorschijn. Hartstikke origineel en nog eens leuk ook.

Oranjetrend: Al het overige…

De enige echte trend voor dit jaar heeft zich nog niet bekend gemaakt. Tot die tijd houden we ons maar lekker bij alles wat we al kennen aan oranjetrends. Verf in het haar, sjaaltje om, Nederlandse vlag om je wang en maar toeteren met je toetertje voor Oranje. Zo doen we dat!