PERSONAL: Een kijkje achter de schermen

Hi dames! Het is weer vrijdag: het weekend is begonnen!!! De afgelopen dagen waren weer leuk; vooral heel erg van het zonnetje genoten, dat toch best vaak tevoorschijn kwam! Ik heb alles weer een beetje bijgehouden met foto’s, dus hierbij een kijkje achter de schermen bij Lifestylehome. Kijk mee! (Oh even een note: ik heb een nogal oude, halfgare telefoon, dus ook de camera is niet optimaal en daardoor de foto’s ook niet. Excuus!)

1 bewerktEen dagje op kantoor, lekker een hele dag aan de blog werken: alvast artikelen voor de rest van de week schrijven en brainstormen met het team van Stylediscount! (= De grote zus van Lifestylehome)

2 bewerktMijn outfitje van de dag! En ooooh al die troep in mijn kamer.. het was hier helemaal ontploft! Heb het ‘s avonds allemaal opgeruimd en het is nu weer spik en span gelukkig hihi!

3 bewerktHet was af en toe echt prachtig weer afgelopen week, dus ik ben lekker terug naar mijn ouders gegaan die aan de kust wonen, (ik woon zelf op kamers in Amsterdam) en heb lekker in de tuin gechillt en een lange wandeling gemaakt met m’n moeder, quality time!

4 bewerktNatuurlijk mag mijn lieve, beste vriendinnetje niet ontbreken! Mijn beauty! Ik ga bijna dagelijks naar haar toe en dat vind ik echt heerlijk! Even weg uit de stad, even geen mooie kleding aan of make-up. Gewoon helemaal back to basics: knot op m’n hoofd, geen make-up op en heel sexy m’n oude en véelste grote sweater aan!

5 bewerktHappy me!

6 bewerktMijn nieuwe verslaving: een smoothie met amandelmelk, 1 banaan, een handje bevroren blauwe bessen + frambozen en een schepje chiazaad. Gezond, lekker en je raakt er echt vol van. Oh en het ziet er gewoon heel erg leuk uit, zo’n roze drankje! Mjam!

Willen jullie vaker zulke artikelen lezen? En hoe was jullie week? :)

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

16 Comments

Comments are closed.