Leuke cadeautips voor je vader

Vaderdag valt in Nederland dit jaar op zondag 17 juni 2012. Sommige mensen vieren het uitbundig, anderen vinden het onnodig. Veel mensen willen graag een cadeau aan hun vader geven, maar weten niet zo goed wat te geven. Hieronder staan een aantal leuke cadeautips voor je vader.

Boeken

Leest je vader graag allerlei verhalen? Geef hem dan een boek cadeau! Boeken kunnen heel ontspannend zijn en ze zijn ook gewoon leuk om als cadeau te geven. Aarzel dus niet en verras hem met een geweldige boek waar je vader je erg dankbaar voor zal zijn.

Elektronica

Mannen zijn in het algemeen dol op elektronische gadgets. Denk aan mooie accessoires voor een iPhone, iPad, iPod, camera, laptop of andere elektronica. Of ga voor iets geks en grappigs, bijvoorbeeld een aansteker die een stroomschok geeft!

Racen

Houd je vader wel van een beetje pit en is jouw portemonnee deze maand goed gevuld? Laat hem dan zelf een droomauto besturen, dragracen en driften op een professioneel circuit! Zo kan hij plaats nemen in een Ferrari, Porsche, BMW-raceauto of Lamborghini. Een antislipcursus is ook een leuke uitdaging!

Kaarten voor een voetbalwedstrijd

Is je vader helemaal enthousiast geworden omdat het EK in volle gang is? Koop dan EK kaarten, zodat hij de spannende wedstrijden kan bijwonen! Neem daarvoor een kijkje op onlineticketshop.nl.