Ideaal vakantieland: Engeland

Iedereen kent Engeland natuurlijk wel vanwege haar vele grappige en beroemde steden, bijzondere monumenten of gewoon de ongebruikelijke gewoontes van het volk. Maar is het ook echt een plek om op vakantie naar te gaan? Ja zeker! Engeland is echt geschikt als ideaal vakantieland, omdat er zoveel te beleven valt… Wat je allemaal kunt doen? Lees verder om er achter te komen.

Gewoontes in Engeland

Wie kent het niet: De Fish & Chips in een oude krant met mayonaisse die sterk naar azijn smaakt… Dat is echt op en top Engeland. Het is vaak ook het eerste wat te binnen schiet als je aan Engeland denkt, naast de Big Ben, London en andere leuke dingen aan Engeland. Maar wat zijn nu echt gewoontes in Engeland? Zo kun je bijvoorbeeld niet op je hand leunen met twee vingers op je wang, dit word in Engeland als schelden gezien zoals wij de middelvinger zien. Ook moet je vooral altijd heel beleefd blijven!

Leuke steden in Engeland

London. Natuurlijk. Fashioncity, cultuurcity, maar gewoon vooral heel leuk om te bezoeken als je naar Engeland gaat. Naast London heb je ook nog andere grote steden zoals Leeds en Manchester die ook zeker een bezoekje waard zijn. Ook de kleine dorpjes zijn leuk om te bezoeken, deze zijn vaak heel schattig!

Kosten vakantie naar vakantieland Engeland

Je hebt al een heen- en terug ticket geboekt voor honderd euro. Op sommige websites kun je zelfs voor minder boeken, als je dat even goed uit zoekt. Naar het mooie Engeland vliegen hoeft dus echt niet duur te zijn! Het enige waar je wel op moet letten zijn de kosten van je hotel. Kies een degelijk hotel in Engeland voor niet al teveel geld.