De ultieme roadtrip op een klein budget!

Roadtrips. Altijd leuk om eens op een roadtrip te gaan, maar als je een klein budget hebt is het natuurlijk niet zoals je het je voorgesteld had. Lastig. Tja, wat moet je dan? Dan maar niet gaan, dan maar sparen? Nee! Je kunt altijd op een roadtrip gaan, zelfs op een klein budget. Zie het meer als een avontuur. Het is vaak ook leuker als je voor alles maar net genoeg geld hebt. Hieronder geef ik je een aantal tips hoe je het beste op een roadtrip kunt gaan, maar je maar een klein budget hebt.

Geen auto, geen roadtrip

Dit is natuurlijk een hartstikke foute statement. Bij de meeste roadtrips horen inderdaad gewoon auto’s, maar het is niet onmogelijk om op een roadtrip te gaan zonder auto. Je kunt met een paar vrienden gewoon met het openbaar vervoer gaan. Het duurt wel wat langer, maar als je je dan heel erg verveelt kun je altijd nog een vriendin gaan irriteren. Bovendien hoef je niet uit te vechten wie er nu moet gaan rijden en wie er de BOB moet zijn.

Carpoolen

Als je geen auto hebt, je niet wilt rijden met het openbaar vervoer of geen auto wilt huren, dan kun je altijd nog gaan voor carpoolen. Er zijn honderden mensen net zoals jij die geen auto hebben, op een roadtrip zijn en zoeken naar mensen om een auto te delen. Vraag eens rond in je vriendencirkel en hopelijk vind je iemand die een auto wil delen!

Eten en drinken

Tenslotte: Kies je eten en drinken goed uit. Je weet nooit hoe lang je roadtrip duurt van tevoren (tenminste, meestal weet je zoiets niet). Ga dus voor eten en drinken dat lekker is, maar ook vooral lang houdbaar.

Los Angeles reizen