Top 10 leukste vrouwen films

Als vrouw is er niets heerlijker dan het kijken van echte vrouwen films. Wanneer je vriend het huis uit is, is het heerlijk om  je vriendinnen een avondje uit te nodigen en een echte vrouwen film te kijken. Hieronder vind je de 10 leukste vrouwen films die je echt gezien MOET hebben en die zonder twijfel garant staan voor een avond vol plezier.

1: The note book

Het is een grandioos liefdes verhaal om keer op keer bij weg te zwijmelen. Deze film klassieker met (niemand minder) dan Ryan Gosling in de hoofdrol, vertelt het verhaal Allie Hamilton die in de jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook afreist voor haar vakantie. Hier ontmoet ze Noah Calhoun met wie ze ondanks hun verschillende afkomsten een passionele zomer beleefd. Allie reist na de zomer terug naar huis en Noah meldt zich aan voor het leger. Zou deze liefde stand kunnen (en mogen) houden?

2: Bridget Jones diary

Bridget Jones is een onzekere vrouw van 30 jaar die te kampen heeft met veel voorkomende problemen. Haar liefdes leven is een groot drama en ook haar rookverslaving en snoepgedrag rijzen de pan uit. Bridget ontmoet Mark bij een etentje van haar ouders maar het klikt niet meteen. Gelukkig begint de band met haar baas Daniel steeds beter te worden en zit er misschien wel een relatie aan te komen… Onverwachts komt ze Mark weer tegen die toch veel leuker blijkt te zijn als dat ze in eerste instantie dacht. De onzekere bridget komt voor een moeilijke keuze te staan: Daniel of Mark. Zou ze haar chaotische leven op orde kunnen brengen?

3: P.S. I love you

P.S. I love you is een romantisch drama waarin de overleden Gerrie 12 brieven achterlaat voor zijn troosteloze vrouw Holly. Iedere maand krijgt ze een brief met opdrachten en instructies die zorgen voor avontuurlijke situaties. Het is een film waarin intens verdriet wordt gecombineerd met grappige situatie en waarin je beseft dat onvoorwaardelijke liefde echt bestaat.

4: Letters to juliet

De Amerikaanse Sophie geniet met haar verloofde Victor van een vakantie in het Italiaanse Verona. Victor is als aanstaande chefkok ernom geïnteresseerd in de lokale keuken en daardoor trekt Sophie er regelmatig alleen op uit. Ze komt terecht bij een groepje vrijwilligers die de brieven aan Juliet beantwoorden. Onverwachts vind Sophie een brief uit 1951 en ze besluit terug te schrijven. De brief resulteert in een prachtige zoektocht naar de liefde…

5: Notting Hill

Notting Hill vertelt het verhaal van een grote Amerikaanse actrice die verliefd wordt op een simpele Engelse boekenverkoper. De relatie is moeilijk in stand te houden en levert een aantal bijzondere situaties op waarmee je enorm kunt lachen.

6: Sex and the city

Het is een enorm bekende tv-serie maar ook de vrouwen films zijn zeker het bekijken waard. De eerste film gaat over het leven van Carrie Bradshaw wiens leven erg is veranderd. Ze schrijft een collums meer voor de krant, maar werkt momenteel aan het vierde boek. Ook haar vriendinnen Charlotte, Miranda en Samantha zijn veel veranderd en dealen met een ander leven. Het is lachen, gieren, brullen geblazen met deze vier dames die eigenlijk hunkeren naar designer kleding, pikante bedverhalen en liters cosmopolitan.

7: He’s just not that into you

He’s just not that into you gaat over een groep twintigers en dertigers die allemaal twijfelen aan hun liefdes leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij haar belt en dit ook echt doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel echt kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen een sexy getrouwde man, of de eerlijke Conor. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie maar twijfelen aan trouwen. En Mary zoekt eindelijk een leuke vrijgezelle man die niet gay is.

8: Mama Mia

Natuurlijk kan Mama Mia niet ontbreken bij de 10 leukste vrouwen films. Sophie gaat trouwen en heeft voor de mooiste dag van haar leven nog een droom: ontdekken wie haar vader is. Ze vindt een oud dagboek van haar moeder en ontdekt dat ze 3 verschillende vaders zou kunnen hebben. Ze besluit ze allemaal uit te nodigen op haar bruiloft wat hilarische momenten tot haar gevolg heeft. Oude liefdes bloeien weer op maar zou Sophie haar vader vinden?

9: The devil wear prada

‘Runway magazine’ is de crème de la crème in de New Yorkse modetijdschriften. Om het te overleven als assistente van de Miranda (opperhoofd van het magazine) moet je heel wat in huis hebben. Andy raakt als assistente verzeild in verschillende lastige situaties die grappige en boeiende momenten opleveren.

10: Mean girls

Cady Hearon groeit op in de Afrikaanse jungle omdat haar ouders natuurliefhebbers zijn. Op haar vijftiende gaat ze voor het eerst naar een openbare school waar ze te maken krijgt met het sociale leven van een normaal tienermeisje. Cady weet zich op te werken in de hiërarchie maar valt net zo hard weer naar beneden. Ze komt er achter dat het leven in de jungle een stuk eenvoudiger is als dat van school.

Veel plezier met het genieten van deze vrouwen films!