EK 2012 oranje hits!

Wolter Kroes, Danny de Munk of Genee & Derksen allemaal doen zij een gooi naar het oranje nummer van 2012. Nadat Wolter Kroes in 2010 met Viva Hollandia de oranje kraker te pakken had, staan dit jaar de oranje hits weer in de rij om Nederland te veroveren.

Oranje hits 2012

Ook dit jaar zullen de oranje hits weer vol op gedraaid worden en ook dit jaar is er weer meer dan genoeg keuze. Hieronder enkele oranje hits:

Danny de Munk ft DJ Galaga “Wij brullen voor oranje”

Danny de Munk laat weer eens van zich horen en dit in samenwerking met DJ Galaga. Met een fantastische stem en een lekker opzwepende melodie zal hij ons oranje bloed doen koken!

Gebroeders Ko – Oranje Springt (Feat. Factor 12) (EK 2012)

De Gebroeders Ko weten al jaren alle Nederlanders in beweging te brengen. Ook met dit Oranje nummer zal het dak er weer vanaf gaan en zal het niet lang duren voor alle Nederlanders gezamelijk de polonaise lopen!

Johan Derksen & Wilfred Genee – Nederland Is Helemaal Oranje

sinds de goude televisiering bulken Derksen en Genee van het vertrouwen. Het oranje nummer is met een knipoog geschreven, maar lijkt toch een gigantisch succes te worden. Wie gunt het dit tweetal ook niet!

En onze Dries dan??

Onze Dries heeft ook zijn eigen oranje nummer uitgebracht. Met “Oehhh… Roept Heel Oranje” en een russische deun hoopt hij de Nederlandse harten te veroren.