Een heerlijke film avond met jou vrienden/vriendinnen

Met de zomervakantie in aantocht en alle vakantiefoto’s welke langskomen op facebook begint het het mooie weer steeds meer te kriebelen. Helaas zijn de voorspelling niet veel beter dan we de afgelopen weken hebben gehad. Daarom zullen wij de aankomende dagen vijf tips geven hoe jij je vakantie alsnog onvergetelijk kan maken.

Movie night

Nodig al je vrienden/vriendinnen uit en kies een leuk thema uit om je filmavond in te oragniseren. Thema’s welke je kan kiezen zijn:

Thema 1: Amerika

Bak hamburgers en zorg ervoor dat er verschillende toppings liggen. Hierdoor kan iedereen zijn eigen Amerikaanse hamburger versieren en onder het genot van een lekker Amerikaanse film (Wat dache je van American pie, High school musical of een lachwekkende amerikaanse horror) een heerlijk eigen gemaakt hamburger eten. Na deze film zullen de buikjes weer gaan rammelen en is het weer eens tijd om al jou vrienden/vriendinnen vol te gieten met overheerlijke candybars en m&m’s. Leg snickers, marsen, twixen en m&m’s op een grote school en duik lekker de tweede film in! Deze avond kan niet anders worden dan een waar succes

Thema 2: Holland

Een schaal vol bitterballen, kaassouffles, mini frikandellen en kipcornes zal de aftrap geven van een geweldige hollandse film avond. Onder het genot van filmen als (De Lift, Soldaat van Oranje, Turks fruit of De Tweeling) zal deze schaal al snel leeg zijn en kan de tafel gevuld worden met oud hollandse hapjes als blokjes kaas, plakjes worst en augurkjes.

Thema 3: Meiden

Gooi de meubels aan de kant en de matrassen op de grond, want bij een meiden film avond blijven natuurlijk al jou vriendinnen slapen! Zorg voor een heerlijke chocolade fontijn en lekker hapjes welke hierin kan dopen zoals aardbeien, frambosen, appel, snoep of brood. Onder het genot van dit heerlijke eten kan er een echt meidenfilm opgezet worden zoals Raise your voice, Material girls, Mean Girls of Shopalholic. Zodra het donker begint te worden kunnen de pyama’s aan en is er eigenlijk niks meer nodig. Zorg voor allerlei lekkernij en laat het roddelen maar beginnen!

Al deze thema’s zijn natuurljik extra leuk als iedereen in thema verkleed komt. Laat deze avond niet ongezien voorbij gaan en neem eens een leuke groepsfoto en post deze op facebook zodat iedereen kan zien dat zelfs op een regenachtige dag jullie een geweldige tijd hebben!