Charlie Sheen in “Machete Kills”

De beroemde acteur Charlie Sheen had eerder aangegeven na zijn rol in de Amerikaanse serie Anger Management te gaan stoppen met acteren. Het kwam dan ook als verassend nieuws toen regisseur Robert Rodriguez via Twitter liet weten dat hij Charlie Sheen gestrikt had voor een rol als Amerikaanse president in de film “Machete Kills”. Charlie Sheen bevestigde deze tweet door te antwoorden met een tweet terug waarin “Landgenoten…” stond. De film moet eind volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Charlie Sheen en zijn bekendheid

Charlie Sheen werd mede bekend door zijn filmrollen, maar is toch wel het bekendste van zijn rol in de serie Two and a half man. Hierin speelde hij een grappig figuur dat altijd een goede sarcastische comeback had. Ook was Charlie Sheen, net zoals in het dagelijkse leven, een echte vrouwenmagneet in de serie. Later werd Charlie helaas alleen nog maar bekend vanwege zijn drugsgebruik. Hierover is hij vaak in het nieuws geweest en ook bij diverse talkshows.

Charlie Sheen en Machete Kills

Gelukkig is Charlie Sheen nu weer een beetje op het rechte pad en wil dit ook laten zien in Machete Kills. Machete Kills is de opvolger van Machete, een film die in 2010 uit kwam. Naast Charlie Sheen spelen ook andere grote namen zoals Jessica Alba en Michelle Rodriguez mee.