Buenos Aires, paradijs in Zuid-Amerika

Energie, passie, lekker eten en mooie mensen. Dit zijn worden die deze mooie Argentijnse hoofdstad Buenos Aires op en top beschrijven. In deze mooie stad kun je volop genieten van mooie restaurantjes met heerlijke locale en internationale gerechten, terwijl je luistert naar een mooi Argentijns liedje en geniet van het lekkere weer… Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Ik raad je dan echt eens aan om deze mooie hoofdstad eens in het echt te bezoeken.

What to do?

Buenos Aires bruist. Het bruist van het leven. Niet alleen het nachtleven sprankelt en spreekt honderden tieners aan, ook de gezelligheid van de hoofdstad word opgemerkt als bruisend. Zo kun je bijvoorbeeld eens het Tango Festival bezoeken in Buenos Aires. In dit festival kun je echt goed de essentie van Buenos Aires terugzien. Dansers, wijn en gewoon een hele hoop gezelligheid.

Als je niet zo’n feestbeest bent is dat natuurlijk ook goed, dan kun je je hart ophalen aan de vele authentieke winkeltjes in deze mooie hoofdstad. Je kunt er een hoop antieke spulletjes en prullaria vinden die vele collecties compleet kunnen maken. Neem dus eens een kijkje in Buenos Aires!