Volume in je haar krijgen: Hoe doe je dat?

Mooi, voloptuous haar is altijd mooi om te zien. Celebrities hebben het, maar die hebben professionele producten en zelfs haarstylisten. Ik ga je een aantal tips geven hoe jij meer volume in je haar kunt krijgen zonder een pro in te hoeven schakelen of dure producten aan te schaffen!

Als je s’ avonds doucht…

Heb je wel eens gemerkt dat, wanneer je s’ avonds doucht en je haar in een staart of een vlecht doet, je de volgende morgen veel volume in je haar hebt? Dit komt doordat je je haar in een staart/vlecht hebt gedaan terwijl het nog een beetje nat was. Zo is het dus gedroogd in je staart/vlecht. Als je het er dan uit haalt komt het er een beetje krullerig uit.

Andrélon gewichtsloze volume crème

 

Dit is echt een wondermiddeltje. Niet duur, maar toch een celebrity volume resultaat. Je pakt de spray (deze kun je op zowel droog als nat haar gebruiken) en gaat ondersteboven hangen. Vervolgens spray je vanaf je roots naar de topjes van je haar en kneed je je haar een beetje. Zo krijg je absoluut meer volume in je haar!

Vertel de kapper…

Dat je je haar in laagjes wilt. Dit kan een groot verschil maken! Ook kun je vragen of hij/zij een paar highlights en/of lowlights aan wil brengen in je haar. Optische illusies kunnen je haar ook meer volume geven!