Krijg de perfecte summer glow met deze tips!

Zomer heeft zichzelf ineens aangekondigd in Nederland! Het zag er een tijdje grauw en bar uit, maar het is nu toch echt zo ver. Hier lees je hoe je lekker snel jezelf kunt presenteren met het perfecte zomerlichaam.

Buikspieren

Je moet plots in bikini, dus je wilt toch dat je buik er goed uit ziet. Het is natuurlijk verstandig om hier voor de zomer aan gedacht te hebben, maar je kunt er nu ook nog aan werken. Zet bijvoorbeeld iedere ochtend je wekker een halfuurtje eerder om honderd sit-ups te doen voor een mooie, strakke buik. Maak het een deel van je routine, net zoals je iedere ochtend je tanden poetst.

Voeding

Eet niet teveel vet en let op wat voor voeding je allemaal tot je neemt. Probeer het wat gezonder aan te doen voor die mooie summerglow. Bovendien, teveel vet eten veroorzaakt puistjes doordat je een vette huid krijgt. Dat wil toch niemand?

 Bescherm jezelf

Je wilt toch niet je zomer verpesten door er als een kreeft uit te zien? Juist. Voorkom verbranden met een goede zonnebrandcreme. Hoe lang je in de zon kunt zitten kun je weten door je huidtype te controleren en een hoge factor zonnebrandcreme te nemen.