FASHION: Van zomergarderobe naar wintergarderobe

We loooove shoppen! Het liefst zouden we elk seizoen een geheel nieuwe garderobe willen aanschaffen.  Helaas wordt onze portemonnee er een stuk minder happy van. Daarom bedacht LifestyleHome.nl dé tips om je kleding op zoveel mogelijke manieren te dragen zodat je je kledingkast nooit zat raakt: maak van je zomergarderobe een wintergarderobe. Transformeer je zomerjurkjes, shorts en tanktopjes in de ultieme winteritems!

Zomerjurkjes
Oké, licht doorschijnende strandjurkjes kan je in de winter natuurlijk niet dragen. Maar de meeste zomerjurkjes kun je in een hand omdraai helemaal winterproof maken! In plaats van blote benen trek je nu een lekkere, warme panty of maillot aan. Combineer het verder met een gebreid vest of een leren jasje en je winterlook is af! Ook een beanie of warme sjaal zorgen ervoor dat je zomerjurkje prima te dragen is in de winter.

Shorts
Shorts zijn in de winter net zo leuk om te dragen als in de zomer, misschien zelfs nog wel leuker! Nu kun je namelijk helemaal los gaan met leuke panty’s en maillots die je onder je short draagt. Momenteel hangen de winkels vol met shorts van onder andere leer en wol. Maar ook jouw spijkershortje die je de afgelopen zomer non-stop droeg kan je dit seizoen ook makkelijk aan! Maak je look af met stoere boots.

Het belangrijkst in de winter is: mix & match! Dat zomerse tanktopje dat nu zielig in je kast hangt, is nog steeds heel erg leuk met een warm gebreid vest erover heen. Meer inspiratie nodig? Bekijk de onderstaande outfits:

jurkje

rokje 2

spijker short

rokje

shorts

Draag jij ook weleens een zomeritem, zoals een jurkje of shortje, in de winter?

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

One Comment

Comments are closed.