Shopping tip: Vimodos

Leef de mode

Het is een ambitieuze webshop die flink aan de weg timmert in Nederland: Vimodos. Ze hebben alle merken in huis die je als modeliefhebber kunt wensen en hun slogan is niet voor niets ‘leef de mode’. Het is de perfecte thuisbasis voor modieuze mensen die midden in het leven staan, er graag stijlvol bijlopen maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen…

Combineer naar je eigen stijl

Vila, Vero Moda, Supertrash, G-star, Tommy Hilfiger, Superdry en meer, je vindt het allemaal bij Vimodos. De merken sluiten goed op elkaar aan, maar zijn toch net iets anders is. Zo kun je ze goed met elkaar combineren, maar toch kiezen voor je eigen stijl.

Vimodos weekactie

Natuurlijk is een goede collectie niet de enige reden waarom je graag wilt winkelen bij Vimodos. Een leuk item vinden is belangrijk, maar het moet wel betaalbaar blijven. Gelukkig kun je iedere week genieten van een Vimodos weekactie en daar kun je jouw koopjes hart ophalen. Wekelijks is er een andere Vimodos kortingscode beschikbaar die korting geeft op een bepaalde collectie. De ene week is hij geldig op jurkjes, de andere week op gekleurde broeken of accessoires. Waar je deze week van kun profiteren? 10% op de Vimodos sportcollectie.

Altijd trendy, altijd actueel

Het leuke aan de weekacties van Vimdos is dat het altijd aansluiten op een huidige trend of behoefte. Wanneer de gekleurde broeken een trend aan het worden zijn, is de kans groot dat er een Vimodos kortingscode voor zal komen, en is het onverwachts heel koud geworden dan vinden we de truien in de weekactie. Zo sluit de actie altijd aan op jouw behoeftes!

Sportbehoefte?

Zoals ik al zei kun je deze week genieten van 10% korting op de Vimodos sportcollectie. Nu is niet iedereen even dol op sporten, maar toch is het momenteel ‘trending toppic’. Vele van jullie zullen zich na de kerst al hebben voorgenomen te gaan trainen, maar bij wie is het al van de grond gekomen? Juist ja.. Deze Vimodos weekactie is de perfecte gelegenheid om je goede voornemen een nieuw leven in te blazen en eindelijk eens te beginnen met sporten. Een leuke outfit helpt je een heel eindje op weg en zorgt er voor dat jij al veel meer zin krijgt in die workout. Pak het dus met beide handen aan gebruik die Vimodos kortingscode!

levi's t-shirt

be easy

yoga shirt