Ecco schoenen

Voor wie nog nooit van Ecco schoenen gehoord heeft: Mensen die er wel van gehoord hebben kunnen soms van mening zijn dat Ecco schoenen de lekkerste en beste schoenen zijn. Ze zijn ontzettend stevig en geving veel houvast. Ze passen zich aan aan je voet en passen hierdoor vaak precies. Daarnaast zijn ze ook nog eens verschrikkelijk duurzaam (een paar gaat minstens 4 jaar mee met matige slijtageverschijnselen) en goed voor je voeten door de goede zool die in de Ecco schoenen verwerkt is.

Ecco schoenen: Waar kan ik ze vinden?

Ecco schoenen zijn niet in iedere schoenenzaak te vinden. Doordat ze vaak best prijzig zijn besluiten sommige schoenenwinkels om de Ecco schoenen gewoon niet in het assortiment te zetten, omdat ze zelden verkopen. Jammer, want ze gaan lang mee en zijn daarom prima schoenen. Ecco schoenen kun je vinden in de wat duurdere schoenenzaken (die vaak ook veel merken hebben, maar dat terzijde).

Ecco schoenen en haar prijskaartje

Tja, zoals al eerder is gezegd: Voor kwaliteit moet je dan ook betalen. Voor een goed paar Ecco’s betaal je al gauw 100 tot 300 euro. Hiervoor krijg je dan wel een stevig paar die jaren meegaat. Bepaal zelf maar of het de investering waard is!