Blaas je schoenen nieuw leven in

Het somberste moment als je je garderobe aan het uitzoeken bent is misschien wel een paar schoenen vinden waarvan ze er echt uit zien naar hun leeftijd. Versleten, en dat terwijl je er nog wel zoveel geld aan hebt uitgegeven, en er niet eens zo vaak op gelopen hebt! Daarom hebben we speciaal voor jou onze koppen bij elkaar gestoken om manieren te vinden waarop jij je oude schoenen een nieuwe look kunt aanmeten. Het maakt niet uit welke kleur, stijl of hoogte ze hebben, lees door dit artikel heen en geef je schoenen een nieuw leven. Want alles boven alles… The shoe must go on!
[products program_id=”173″ amount=”40″ category=”Dames / Schoenen / Sneakers / Sneakers Hoog” subcategory=”Converse” products=”22933,26243,25078,25605,42071,41997,42068,56869,56782″ stylesheet=”1″]

Verfze

Dit is de snelste, gemakkelijkste en populairste manier om jouw stappertjes nieuw leven in te blazen. Je kan ook je creatieve kant loslaten en dat maakt het juist zo leuk. Schoenenverf kan gekocht worden op internet of in een specialistenzaak vlakbij jou en het is heel makkelijk om te gebruiken. Leer is het makkelijkste om te verven, maar er zijn ook verven voor suede en andere stoffen.

Pimp my shoe

Accessoires of glitter aan je schoen toevoegen is allang niet meer iets vreemds. Het is DE manier om je schoenen te updaten van een ooit saai paar schoenen tot schoenen die een echte statement maken. De meeste hobbyshops verkopen wel glitters of andere coole accessoires die je kunt gebruiken voor je schoenen. Het beste is nog dat je waarschinlijk niet eens boven de tien euro uit komt.

Stiften

Mocht je nou een ongelooflijk creatieve geest hebben dan is deze manier om je schoenen te pimpen echt iets voor jou. Gebruik watervaste stiften (met of zonder kleur) om leuke patroontjes of tekeningen op je schoenen aan te brengen. Dit kan op vrijwel iedere schoen.