British fashion met een Marks en Spencer kortingscode

Marks en Spencer is zowel online als fysiek teruggekeerd naar Nederland en daar zijn we blij mee. Lees alles over dit Britse warenhuis en gebruik voor je bestelling een (Hollandse) Marks en Spencer kortingscode.

Marks en Spencer terug in Nederland

Marks en Spencer is van oorsprong een Britse keten van warenhuizen. In Engeland bezitten ze zo’n 300 filialen en ook in 34 andere landen zijn de warenhuizen inmiddels terug te vinden. Tot 2001 was de Amsterdamse Kalverstraat de trotse ‘bezitter’ van een Marks en Spencer filiaal, maar helaas heeft deze vestiging in dat jaar moeten sluiten. Na ruim tien jaar afwezigheid keerde Marks & Spencer in april terug naar het Amsterdamse winkelparadijs waar het inmiddels opnieuw de Nederlandse harten veroverd…

E-Boutique

Het Britse warenhuis verkoopt uitsluitend producten van eigen merk en is daarmee vergelijkbaar met onze Nederlandse HEMA. Het warenhuis is vooral geliefd vanwege haar fantastische lingerie en heerlijke eten, maar bied ook op het gebied van mode en wonen een noemenswaardige collectie. Met de terugkeer naar de Kalverstraat werd ook de E-Boutique experience geïntroduceerd. Dit betekent dat de winkel is voorzien van allerlei digitale optimalisaties waardoor het shoppen in deze winkel nog unieker en inspirerender wordt. Via tv schermen in de winkel kun je op de hoogte blijven van de laatste trends en je laten informeren over mogelijke combinaties. De Virtual rail bied je de mogelijkheid digitaal te shoppen in de fysieke winkel, en je aankopen natuurlijk gratis te laten verzenden. Kun je wel wat hulp gebruiken? Dan kun je terecht bij een van de M&S stijladviseurs die je wellicht kunnen helpen via hun Ipad.

Marks en Spencer kortingscode

Ben je niet woonachtig in Amsterdam maar is de Britse mode jou wel op het lijf geschreven? Dan kun je natuurlijk terecht in de splinternieuwe online shop! De ruime collectie dames-, heren- en kindermode ligt hier in alle rust op je te wachten, en vanuit je luie stoel kun je een bestelling vanaf €99,- al gratis laten verzenden. Via ‘So British!’ laat jij je inspireren en informeren over de laatste trends en zo helpen de stijladviseurs van M&S je ook via de online shop een eindje op weg. Ben jij toch zo Hollands gebleven en klinkt besparen met en Marks en Spencer kortingscode je als muziek in de oren? Dan kun je via deze pagina bekijken of er een Marks en Spencer kortingscode beschikbaar is. Op deze manier combineer je de Britse stijl met een Hollandse prijs en profiteer je van de vele voordelen van een online shop!

Marks en Spencer kortingscode

Marks en Spencer winter/autumn collectie 2013