Truly Yours ‘Try it before you buy it’

‘Try it before your buy it’ dat is ongeveer het idee waarmee de Truly Yours boxen zijn ontstaan. Wanneer je een abonnement neemt op zo’n box ontvang je iedere maand een pakketje met hierin verschillende luxe beautysamples van de nieuwste merken. Zo’n maandelijks verwenpakketje kost maar €14,95 en met een Truly Yours box kortingscode heb je die leuke verassingen voor een paar centen al in huis.

Luxe beauty samples testen win-win

In zo’n Truly Yours box vind je iedere maand minimaal 5 mini beauty samples die je thuis kunt uitproberen. Vaak vind je er de nieuwste producten die net op de markt zijn verschenen en regelmatig zitten er zelfs full-size producten in de box. Heb je de producten getest? Dan kun je op de Truly Yours pagina laten weten wat je er van vond! Hiermee spaar je punten die je later weer kunt besteden in de Truly Yours webshop. Zijn die revieuws niets voor jouw? Geen probleem! Je bent tot niets verplicht.

Truly yours merken

Wanneer je een abonnement neemt op Truly Yours wil je natuurlijk weten welke merken je iedere maand in het pakketje kunt verwachten. Gelukkig werkt Truly Yours samen met de meest gerenommeerde beauty merken van dit moment en dus kun je iedere maand op een mooi pakketje rekenen. Je kunt denken aan producten van Lancaster, The Body Shop, Andrelon, Sephora, Dr. van der Hoog, Essie en ROC.

Lid worden?

Ben jij een echt beauty type en zie jij zo’n maandelijkse Truly Yours box wel zitten? Abonneren is ontzettend makkelijk! Om te beginnen neem je een kijkje op de Truly Yours pagina van Stylediscount. Hier kun je kijken of er een geldige Truly Yours box kortingscode aanwezig is waar je gebruik van kunt maken. Wanneer dit zo is klik je op de gele balk met hierin de tekst: ‘klik hier voor de kortingscode’ vervolgens zullen er twee dingen gebeuren. De Truly Yours box kortingscode zal zichtbaar worden in de balk waar je zonet op hebt gelikt en de Truly Yours webpagina zal zich voor je openen. Hier kun je kiezen voor een geschikt abonnement en in het daarvoor bestemde vakje kun je de kortingscode invoeren. De korting zal meteen verrekend worden en het abonnement goedkoper afgesloten.