Tips voor lange en volle wimpers

Lange en volle wimpers…welke vrouw wilt dat nou niet? Mascara is uiteraard niet voor niets een van de meest verkochte make-upproducten. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in je eigen kamer met producten die te koop zijn bij de drogisterij om de hoek? Hieronder vind je een aantal handige tips voor langere en vollere wimpers.
[products program_id=”150″ amount=”100″ category=”women” subcategory=”none” products=”94827,94809,94767″ stylesheet=”1″]

Natuurlijke producten

Veel meiden zijn gezegend met lange en volle wimpers, andere moeten er meer moeite voor doen. Een handig trucje is om dagelijks wonderolie op je wimpers te smeren. Ja ja, de wonderolie die een laxeermiddel is! Hoe werkt het? Smeer elke avond voor het slapen gaan je wimpers in met wat wonderolie. Na een tijdje zal je merken dat je wimpers een stuk voller, steviger en langer zijn.

Wimperkrultang

Door het gebruik van een wimperkrultang gaan je wimpers mooi krullen en krijg je een open en frisse blik in je ogen. De wimperkrultang kan je het beste gebruiken voordat je  mascara op je wimpers aanbrengt, aangezien je wimpers minder snel aan elkaar vast zullen plakken tijdens het aanbrengen van de mascara. Een wimperkrultang is ook helemaal niet moeilijk in gebruik. Je zet de tang op je bovenste wimpers en drukt de twee klemmetjes rustig dicht voor ongeveer 10 à 15 seconden. Vervolgens laat je de klemmen weer los en herhaal je dit ook bij de andere wimpers. Nu kun je eventueel ook wat mascara aanbrengen voor een nog mooier resultaat. Breng de mascara dan wel gelijk aan, zodat de krul er langer in blijft zitten.

Mascara

Je kan uiteraard ook faken dat je lange en volle wimpers van jezelf hebt. Gebruik een goede mascara die bij jouw wimpers past. Er zijn zoveel soorten op de markt gebracht dat er voor iedereen een passende mascara is. Breng één of twee laagjes aan voor het mooiste resultaat.