MAC Blush: Dame

Nog zo’n persoonlijke favoriet: De mooie Mac Blush: Dame doet het echt voor mij. Het is zelfs zo dat van de 200 mensen die het product getest hebben op een website zou wel zeker 80 procent dit product nog een keer kopen! Dat zegt zeker wat over de goede kwaliteit van deze mooie blush van Mac. Wil jij meer weten over dit mooie product?

Mac Blush; Dame

Blushes zijn er om je wangen een mooie gloed mee te geven, en dat doet deze blush van MAC zeker wel! Hij is niet te licht en niet te donker, maar precies de perfecte rozige tint. Als je het met de goede kwast opdoet kan je een heel mooi natuurlijk effect meegeven. Alsof je een uur lang gerend hebt, zo krijg je een mooie rozige blos op je wangen. Maar hetzelfde resultaat kan je maken met de Dame van MAC.

Kleur van de Mac Blush; Dame

Tja, zoals ik al gezegd hebt heeft deze blush een perfecte kleur. Veel blushes hebben de neiging om heel gauw rood of oranje achtig te worden, maar deze blush blijft lekker consistent lichtroze. Als je dus een goede blush zoekt om bijvoorbeeld je smokey eyes te complimenteren is dit echt een goede blush!