How to: Perfecte rode lippen

Veel celebs zien er fabulous uit door hun perfecte rode lippen. Ik ga je uitleggen hoe ook jij de meest perfecte rode lippen kunt maken.

Stap 1: De rest van je gezicht

Zorg goed voor de rest van je gezicht. Basismake-up is al voldoende, maar houd wel goed in de gaten dat je uiteraard je lippen wilt laten knallen.

Stap 2: Lipbase

Gebruik een lipbase om je lippen voor te bereiden. Een lipbase is een soort olie-achtige lippenstift die ervoor zorgt dat je lippenstift langer blijft zitten.

Stap 3: Lipliner

Gebruik een rode lipliner om de rantjes van je mond te accentueren. Kleur ook lichtjes je lippen in, dan heb je alvast een lichte coating voordat je je lippenstift op doet.

Stap 4: Lippenstift

Kies een goede kleur lippenstift (je kunt je hierbij laten adviseren door een professionele make-up artiest in een beautystore!) en kleur je lippen goed in.

Stap 5: Tweede lippenstift

Dit is een optionele stap, maar het geeft wel een heel leuk 3D effect. Gebruik een lichtere tweede kleur lippenstift in het midden van je lippen om een leuk effect mee te geven. Deze lichtere kleur kan oranje zijn, maar ook bijvoorbeeld roze.