Fijne low-budget beautyproducten

Beautyproducten van luxe merken zijn helaas niet altijd goedkoop, maar wist je dat sommige low-budget items net zo goed werken? Hier volgen een aantal beautyproducten die weinig kosten, uitstekend werken en makkelijk verkrijgbaar zijn.

Naam: NYC City Curls Mascara
Omschrijving: De City Curls mascara van NYC heeft een gebogen borsteltje, waardoor je wimpers optimaal gaan krullen.
Prijs: €2,99 per stuk
Verkrijgbaarheid: o.a. bij Kruidvat en Trekpleister


Naam: MAX Blush
Omschrijving: Highlights, countours en geeft glans aan je jukbeenderen. Naast de blush bevat het ook een spiegeltje en een sponsje. Verkrijgbaar in vijf kleuren: 031 Peach, 032 Rosewood, 033 Brown, 034 Rose en 035 Pink
Prijs: €0,99 per stuk
Verkrijgbaarheid: o.a. bij Action

 

Naam: Catrice nagellak
Omschrijving: 46 levendige nagellakken, zo mooi dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Met slechts één streep van het speciale kwastje worden nagels de ultieme high fashion accessoire van dit seizoen – voor elke outfit en elke stemming. Formaldehydevrij.
Prijs: ± €2,50 per stuk
Verkrijgbaarheid: o.a. bij Kruidvat en Trekpleister

Naam: Catrice Ultimate Colour Intense Lip Colour
Omschrijving: De Ultimate Colour Intense Lip Colour lipsticks zijn dekkend en romig. Ze zijn verkrijgbaar in achttien tinten.
Prijs: €3,99 per stuk
Verkrijgbaarheid: o.a. bij Kruidvat en Trekpleister


Naam: Sleek I-Divine Curacao Palette
Omschrijving: De oogschaduw van Sleek is gemaakt van mineralen en heeft hierdoor intense kleuren. Als je naar de kleuren van het I-Divine Curacao palette kijkt hoor je de steeldrums al en ruik je de barbecue. Vakantie in een palette, dat is de enige juiste beschrijving voor deze combinatie van kleuren .
Prijs: €7,95 per palette
Verkrijgbaarheid: o.a. bij Enchantra en Alice & Jo


Naam: Dr. van der Hoog gezichtsmaskers
Omschrijving: Is er dan iets fijners dan je gezicht lekker te verwennen met één van die heerlijke gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog? Ze reinigen, herstellen en zitten boordevol voedende vitaminen. Jouw ideale masker zit er zeker bij.
Prijs: €2,19 per stuk
Verkrijgbaarheid: o.a. bij drvanderhoog.nl, Kruidvat en Etos.

Ken jij nog een fijne low-budget beautyproduct?