BEAUTY: De top 5 van… webredacteur Mara

De top 5 van.. laat iedere keer de top 5 beautyproducten zien van een blogger. Natuurlijk verandert die top 5 weleens, maar wat zijn nou dé favoriete producten aller tijden? In deze rubriek komen we daar achter.

lijn

Voor deze eerste keer heb ik mijn eigen top 5 samengesteld. Het viel me tijdens het uitzoeken op dat mijn favo’s helemaal niet heel speciaal of duur zijn. Het zijn juist de goedkope en/of simpele producten die ik zo fijn vind! Kijk mee!

5 - bewerktOp de vijfde plaats staat deze blush, die ik echt al JAREN gebruik! Mijn moeder gebruikt dezelfde, maar dan in een andere kleur en daardoor ben ik ‘m ook gaan gebruiken. Aangezien haar huid iets donkerder is, koos ik voor deze rozige kleur. Ik maak hem altijd helemaal op en koop dan gelijk een nieuwe. Hij blijft de hele dag goed zitten en de kleur past perfect bij mijn gezicht.

4 - bewerkrNummer vier is deze fijne olie van Davines, die mijn kapper altijd aan me meegeeft. Van pluizig en droog haar verandert mijn haar in zacht en glanzend haar. Ik gebruik het daarom dagelijks. En ook handig: één druppeltje is al genoeg, dus het flesje gaat heel lang mee. fijn product!

3 - bewerktAf en toe lak ik mijn nagels wel lichtblauw, wit of zwart. Maar uiteindelijk kies ik 9 van de 10 keer toch altijd voor dit lakje. Na 2 laagjes ontstaat er zo’n prachtige, dieprode kleur op je nagels! Heel chique, en hij blijft ook nog eens lang zitten.

2 - bewerktDe kwaliteit + de prijs = een verdiende tweede plaats in dit rijtje! Volgens mij kost de concealer €1,99 en vooral voor dat geld is het een hele fijne, dekkende concealer. Helaas zijn er maar weinig verkooppunten waar deze te koop is, dus ik ga eens in de zoveel tijd naar een grotere Kruitvat om een hele berg in te slaan, haha!

1 - bewerktOp nummer één… good old Vaseline, wat zou ik zonder dit product moeten?! De hele winter lang heb ik non-stop last van schrale lippen en dit potje biedt dan echt de uitkomst. Mijn favoriete beautyproduct aller tijden!

JIJ IN DEZE RUBRIEK?
Wil jij naast wat fijne, extra promotie voor je blog, ook je favorieten aller tijden showen? Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar info.lifestylehome@gmail.com!

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

16 Comments

  1. Vaseline is bij mij ook echt heilig haha. En ik heb een oogpotlood van essence dat ook al heel lang mijn favoriet is, goedkope producten kunnen soms echt de beste zijn (:

  2. Vaseline is altijd handig! En ik vergeet dus altijd een concealer te kopen, hij staat al lang op mijn wishlist maar vergeet het dus de hele tijd haha..

  3. Leuk artikel! Ik gebruik eigenlijk alleen vaseline van deze top 5, ik zou het zelf niet op nummer 1 zetten, maar als ik er zo over na denkt gebruik ik dat product ook al jaren en elke dag haha!

  4. Wat een leuk artikel! Grappig dat Vaseline je favo is, als ik er over nadenk gebruik ik het inderdaad ook heel vaak!

Comments are closed.