LOOK AMAZING met een Supertrash kortingscode

Supertrash is momenteel misschien wel het meest begeerde merk uit de modewereld! Het merk, onder leiding van de Nerlandse Olcay Gulsen, groeide in korte tijd uit tot een wereldwijd succes. Momenteel schieten de Supertrash winkels nog steeds als paddenstoelen uit de grond en is het succes van deze winkel nog lang niet tot zijn eind gekomen. In dit bericht vertel ik je alles over dit inspireerde merk en lees je ook nog eens hoe je kunt besparen met een Supertrash kortingscode!

Over Olcay

Olcay Gulsen werd geboren in het Brabantse Waalwijk als dochter van een Koerdische vader en een Armeense moeder. Na een onafgemaakte studie in Den Bosch verhuisde ze naar Amsterdam om hier haar eigen bedrijf te beginnen: 2stepzahead. Ze begon met het importeren van internationale modemerken en maakte al snel naam in de modewereld.

Olcay gulsen info

Ava Riley

Supertrash, of ‘House of Supertrash’ is in eerste instantie bedacht door Ava Riley, een bekende vrouw uit Los Angeles. Olcay en Ava leerde elkaar kennen op de New York Fashion Week van 2001 waarna ze besloten samen het merk groot te maken. Olcay werkte een aantal jaar bij het merk en besloot in 2009 het stokje over te nemen. Dit was een goede zet, want sindsdien is het merk in korte tijd erg populair geworden.

Over Supertrash

Supertrash ontwerpt kleding voor zelfbewuste vrouwen die midden in het leven staan. Het is kleding voor vrouwen met een uitgesproken persoonlijkheid die er graag volgens de laatste mode bijlopen. In de afgelopen jaren heeft Supertrash haar aanbod flink kunnen uitbreiden en momenteel vinden we niet alleen kleding bij het interessante merk, maar ook accessoires, schoenen, tassen en parfum zodat we onszelf momenteel van top tot teen kunnen hullen in het populaire merk.

Supertrash verkooppunten

Ben jij ook helemaal gek van Supertrash en wil je graag een van de items aan je kledingkast toevoegen? Dan kun je tegenwoordig op erg veel plekken terecht. Supetrash wordt online ruimschoots aangeboden via bekende webwinkels als Bulls & Birds, Wehkamp en Zalando en ook in de 11 fysieke winkels van ons land kun je natuurlijk terecht. Helaas liggen de prijzen van Supertrash net wat boven het gemiddelde en is het voor vele toch wat aan de prijzige kant. Gelukkig betekent dit niet meteen dat je niets van Supertrash kunt kopen, want er is een gemakkelijke manier om te besparen

Besparen op Supertrash (met een Supertrash kortingscode)

Besparen op Supertrash artikelen kan op verschillende manieren. Als eerste kun je natuurlijk profiteren van de Supertrash sale. Op de officiële webshop vindt vier keer per jaar een sale plaats (een summer sale, wintersale en twee maal een midseason sale) maar via andere verkooppunten kun je vaak het hele jaar door profiteren. Naast besparen in de Supertrash sale kun je ook besparen met een Supertrash kortingscode! Deze kortingscodes zijn momenteel nog niet beschikbaar voor de officiële webshop van Supertrash, maar bij andere webshops zijn er wel regelmatig kortingscodes verkrijgbaar. Wil je zo’n Supertrash kortingscode vinden? Dan hoef je natuurlijk niet alle verkoop punten van Supertrash af te zoeken! Stylediscount.nl verzameld namelijk alle kortingscodes waarmee je kunt besparen op Supertrash artikelen en dat is natuurlijk het bekijken waard. Ga je binnenkort iets bestellen bij Supertrash? Bekijk dan hier of je gebruik kunt maken van een kortingscode!

Supertrash inspiratie

Ben je online bij een Supertrash verkooppunt beland maar kun je niet kiezen tussen alle leuke items? Neem dan eens een kijkje in het Supertrash Lookbook of op de Supertrash Blog (die kun je vinden op de officiële Supertrash site). Hier worden altijd de laatste trends besloten en de leukste combinaties gemaakt die je flink opweg helpen de leukste items te shoppen!

Kortingscode Supertrash gebruiken

Supertrash kortingscode

Supertrash bestellen