MUSTHAVE: leuke & warme mutsjes

 

Het is alweer begin oktober: de herfst is nu echt begonnen en het wordt (helaas) weer steeds kouder. Daarom mogen de warme truien en sjaals weer uit de kast worden gehaald en de bikini’s definitief opgeborgen worden. Om er echt trendy én warm bij te lopen de komende maanden, draag je een mutsje. Dit najaar zijn ze weer volop in de winkels te vinden.

Beanies
Mutsjes worden ook wel beanies genoemd en is dé trend voor komend seizoen. Droeg je ze voorheen alleen buiten om jezelf warm te houden en  geen koude oren te krijgen,  tegenwoordig is het ook helemaal hip om beanies binnen te dragen, als accessoire. Behalve dat het super leuk staat is het ook nog eens een uitkomst voor de dagen dat je een bad hairday hebt!  Laat je haar er lekker los en nonchalant onder vandaan komen en je bent ready to go.
Je kunt met een beanie alle kanten op: creëer een stoere outfit door je mutsje te combineren met een sweater of kies juist voor een vrouwelijke outfit door je mutsje te combineren met een blouse en mooie high heels. Qua kleur en print kan eigenlijk alles. Wil je opvallen en een statement maken? Kies dan voor een neonkleurig exemplaar, zoals knalroze of knalgeel. Als je het iets rustiger wilt houden kun je kiezen voor een grijs of zwart mutsje.
Ook celebrities worden veel gezien met de mutsjes, zo zijn onder andere it-girls Lauren Conrad en Nicole Richie al gespot met deze accessoire.

 

Mancandy
Ook bij de mannen ontgaat de trend niet! De beanies zijn razend populair en zijn steeds vaker te vinden in de kast van een man. Zo wordt hunk David Beckham regelmatig gespot met een casual mutsje en ook knappe mannen Justin Timberlake, Ashton Kutcher en Orlando Bloom zijn al een tijdje fan.

 

De mutsjes hieronder kun je allemaal online shoppen. Shopse!

H&M €7,95

Zalando €24,95

C&A €9,90

H&M €7,95

Zalando €39,95

H&M €7,95

Zalando €27,95

ModeMusthaves €15,95

 

Wat vind jij ervan? Draag jij weleens een muts binnen?