Kortingscode The Sting geeft online veel voordeel

De komst van The Sting

Zo’n 30 jaar geleden opende The Sting voor het eerst haar deuren in het Brabantse Tilburg. Het concept wat zich richtte op mannen (The Sting) en vrouwen (Lady Sting) sloeg meteen aan en de winkel werd in korte tijd razend populair. In de jaren die volgden opende ze haar deuren niet alleen in andere Nederlandse steden, ook mode metropolen als Antwerpen en Londen moesten er aan geloven. In februari 2013 opende The Sting ook online haar deuren en hierdoor is de winkel alleen nog maar populairder geworden! Vanuit onze luie stoel kunnen we voortaan de mooiste items bestellen en daar zitten heel veel voordelen aan…

(Benieuwd naar de voordelen van The Sting? Zoals een sale of kortingscode The Sting? Lees dan snel verder!)

Een nieuwe stap in de wereld van het online shoppen

The Sting is voor velen een vaste winkel om te bezoeken bij een dagje winkelen en nu kan de winkel dus ook in ons gebruikelijke online rondje worden toegevoegd! Om het winkelen voor ons zo realistisch mogelijk te maken, introduceerde The Sting bij de release van haar online shop ‘de paspop’. Deze pop met verstelbare maten kun je volledig aanpassen naar jouw lichaam en er kledingstukken op passen. Zo heb je een realistisch beeld van hoe iets jouw zal staan en kun je ook gemakkelijk kijken welke items je goed met elkaar kunt combineren. Een nieuwe stap in de wereld van het online shoppen dus, en eentje die wij natuurlijk met open armen ontvangen.

Merken waar we gelukkig van worden

The Sting biedt ons een enorm scala aan leuke trendy merken. Namen als Kiss Therapy, Sutherland, Bien Blue, Capsize, Hallinger en April Evil maken deel uit van het assortiment en daar worden wij als shopping liefhebbers natuurlijk wel warm van! Omdat velen van jullie daar wellicht een beetje té enthousiast van worden en meteen hun hele winkelmandje vol gooien met de leukste items, kun je aan de kassa wel wat hulp gebruiken! Gelukkig heeft The Sting ook hieraan gedacht en daarom hebben ze regelmatig interessante acties om mee te besparen.

the Sting Sale

Outfits die Marlou (van Follow Fashion) heeft gecreëerd met items van The Sting!

The Sting Sale

Het voordeel aan grote ketens zoals The Sting is dat er altijd wel een sale aan de gang is. Op momenten zoals nu, wanneer de sale hoogtij viert, vind je er een enorme collectie afgeprijsde artikelen. Is de sale op andere plekken afgelopen? Bij the Sting kun je het hele jaar door terecht voor goede koopjes!

Kortingscode The Sting

Natuurlijk hadden wij gehoopt dat er met de komst van de online shop, nog een ander online voordeel geïntroduceerd zou worden. Namelijk een kortingscode The Sting! Helaas was dit niet het geval en is het tot op heden nog niet mogelijk een kortingscode te gebruiken. Maar er is goed nieuws: op internet wordt al rijkelijk gespeculeerd over de komst van deze kortingscode The Sting en wij hopen deze dan ook binnenkort te kunnen verwachten! (Als eerste op de hoogte zijn van deze kortingscode? Check dit handige overzicht!) Tot dan houden wij onze vingertjes nog even gekruist en genieten we natuurlijk volop van de andere The Sting voordelen. Want die 70% korting waar we momenteel van kunnen genieten is natuurlijk ook niet niks…