Kleed je aan voor Oranje

Het EK voetbal is weer zo ver! Begin Juni 2012 staat het Europees Kampioenschap 2012 voor de deur en ook het Nederlands Elftal speelt weer mee. De oranje-gekte barst echt los, dus iedereen is op zoek naar leuke oranje outfits. Oranje is een mooie kleur, maar jammer genoeg is het niet de makkelijkste kleur. Het is lastig om te combineren en daarnaast staat oranje niet iedereen zo mooi. Deze kleur veranderen kunnen we uiteraard niet, maar we kunnen je wel tips geven om oranje toch mooi te kunnen combineren.

Oranje is HOT

We staan gelukkig dit jaar niet voor paal in oranje, aangezien het één van de grootste trends van dit moment is! Er zijn dus genoeg écht leuke oranje kledingstukken of accessoires te vinden in de winkels. Je kunt er dus gewoon fashionable bij lopen in oranje, omdat de modekleur dit seizoen een must is om te dragen. Ben je van plan om in geheel oranje te gaan? Draag dan verschillende tinten oranje, zodat je geen levende wortel lijkt.

Schreeuwend oranje

Hou jij van de kleur oranje en wil je lekker opvallen? Dan is deze look echt iets voor jou! Kies een oranjekleurige jurkje met speelse sterrenknopjes in het goud. Je hoeft niet perse feloranje te dragen, er zijn ook mooie tinten als perzik, tangerine, papaja en koraal. Draag onder het jurkje een paar fuchsia, witte of nude pumps. Zet een oranje bloem, haarclip of haarband in je haar en je bent klaar om te gaan! Wie zegt dat oranje niet stijlvol kan staan?

Subtiel

Ben je totaal niet van het oranje? Hou het dan bij wat oranjekleurige accessoires. Draag een witte blouse en broek met een oranje riem, ring en/of ketting. Ook is het leuk om voor de verandering in een rood-wit-blauwe combi te gaan!