Dress jezelf Olympisch Chic

De Olympische Spelen beginnen morgen! Om je een beetje in de stemming te krijgen heb ik een mooie outfit voor je samengesteld. Met deze outfit kun je zeker zien dat jij helemaal gaat voor Londen 2012! Een leuk topje, gave All-Stars en nog veel meer om je helemaal mooi aan te kleden.

Miss Iny Union Jack Jumper

Deze jumper van Miss Iny is een echte hippe jumper voor de Olympische Spelen van 2012. Met de Britse vlag (Union Jack) zie jij er stralend uit. Deze jumper kun je kopen vanaf www.missiny.com. Dit is overigens 1 van mijn favoriete designers!

Converse All-Stars

Wie kent deze schoenen nu niet? Met deze schoenen kun jij je Olympisch Chic outfit afmaken. Je kunt ze krijgen in allerlei soorten en maten, met hippe designs en in vrolijke kleurtjes.

Red Jeans van Vero Moda

Om bij het Britse thema te blijven heb ik gekozen voor Red Jeans van Vero Moda. Vero Moda is er ook in Nederland, dus je kunt gewoon naar een vestiging dichtbij je gaan om deze hippe jeans te kopen.

Cool Brittania

The Body Shop heeft een nieuwe lijn: Cool Britannia. Hier kan jij een hippe Union Jack tas kopen om je outfit af te maken. Neem eens een kijkje op de website van The Body Shop!