Klaar voor de start: Lente

Het is lente en dat betekent dat de bloemen weer gaan bloeien, de zon weer gaat schijnen en er bij veel dieren nieuw leven geboren wordt. Ook bij mensen gaat de lente gepaard met een nieuwe start waarbij er veel positieve energie vrij komt. Deze energie kun je prima gebruiken om je vast voor te bereiden op het mooie weer zodat je dit jaar nog intenser van de zomer kunt genieten!

Lente looks

Ben je al helemaal klaar voor de lente? Liggen jou zomer jurkjes al weer in de kast en zijn je benen al geschoren? Ja ja, het is hoog tijd om hiermee te beginnen! Gooi op zondagmiddag je was in de wasmachine en scheer terwijl hij draait je benen. Hang je zomerjurkjes als ze droog zijn op in je kast zodat ze klaar zijn om aangetrokken te worden.

Ga naar buiten

Het lentegevoel proef je pas echt als je naar buiten gaat! De bloemen beginnen te bloeien en het ruikt heerlijk buiten. Probeer zo veel mogelijk buiten te eten. Is het nog een beetje frisjes? Dan is een warmte lamp, vuurkorf of fleece dekentje een goede oplossing. Deze zorgen voor wat extra warmte en zo kun jij ook in het prille begin van de lente buiten zitten!

Koop een zonnebril

De zonnebril is de ultieme zomeraccessoire! Zorg dus dat je er eentje in je bezit hebt. Draag hem altijd mee in je tas en zet hem op als de zon gaat schijnen. Wanneer je nog geen zonnebril hebt, dan is het zeker en tip om eens een kijkje te nemen bij V&D. Hier hebben ze heel veel zonnebrillen voor een leuke prijs.

Koop lente/zomer producten

Een nieuwe lente betekent een nieuwe oogst. Producten die in de zomer niet, slecht of alleen tegen een hoge prijs verkrijgbaar waren, keren terug de schappen in. Zo wordt het fruit rek aangevuld met mango, ananas en abrikozen en die vinden we natuurlijk ontzettend lekker. Buiten dat zitten deze fruitsoorten ook boordevol vitamine en die voor talloze redenen goed zijn. (Ben je benieuwd welk fruit waarvoor goed is? Bekijk het op deze pagina!)