Jennifer Hudson gaat kledinglijn ontwerpen

Misschien ken je haar wel van American Idols of van de Broadway musical Dreamgirls (waar zij samen met Beyoncé in speelde) : Jennifer Hudson. De oscarwinnende actice en zangeres heeft aangegeven haar eigen kledinglijn te willen gaan ontwerpen, zo meld de Amerikaanse website “Women’s wear daily”.

Inspiratie voor Jennifer Hudson’s kledinglijn

Jennifer Hudson was eerst best een zwaarlijvige actrice. Niet wat je dik noemt, maar een beetje mollig was ze wel. Na de bevalling van één van haar kinderen besloot ze het roer helemaal om te gooien. Ze ging van een maatje 48 naar een maatje 26 en claimt zich ook veel gelukkiger te voelen. Jennifer Hudson heeft aangegeven om haar kledinglijn te maken voor vrouwen van ieder formaat, ook met een maatje meer. Vooral omdat Jennifer Hudson weet hoe het is om wat meer gewicht te hebben, word verwacht dat de kledinglijn een groot succes zal zijn. In totaal is Jennifer Hudson wel 36 kilo afgevallen!

Kosten voor Jennifer Hudson’s kledinglijn

De meeste celebrities die hun eigen merk hebben (of dat nu parfum is of andere kleding) vragen echt afschuwelijke prijzen voor hun producten. Gelukkig weet Jennifer Hudson dat echte designerkleding ook heel betaalbaar kan zijn. Zij richt zich met haar kledinglijn op de “normale persoon”.  Er word verwacht dat de kledingstukken tussen de 10 en de 150 euro zullen liggen. Verassend betaalbaar! De kledinglijn zal exclusief beschikbaar zijn voor winkel QVC. Er word wel over nagedacht om, mocht de lijn een succes zijn, de kledinglijn van Jennifer Hudson ook naar Nederland te brengen.