Grote zonnebrillen nog steeds hip

In verschillende modebladen werd deze zomer aangegeven dat de grote zonnebril langzaamaan zou aftreden. Echter wat blijkt, grote zonnebrillen zijn hipper dat ooit. Er zijn verschillende merkzonnebrillen die nog steeds van grote omvang zijn en eigenlijk zijn er maar heel weinig zonnebrillen die het formaat van een gewone bril hebben. Maar waarom zijn de grote zonnebrillen zo hip en wat voor merken zijn er precies? Dat ga ik je hier uitleggen.

Waarom zijn grote zonnebrillen hip?

Veel celebrities dragen grote zonnebrillen. Zij zijn er eigenlijk ook mee begonnen. Een briljante modedesigner kwam met het idee om de zonnebrillen een maatje groter te maken. Celebrities pikken heel gauw de laatste trends op en zijn ook gewoon trendsetters. De grote zonnebrillenmode kwam snel overwaaien naar Nederland en de meest modieuze sterren begonnen ze ook te dragen. Zo inspireerden zij duizenden Hollandse meisjes om ook grote zonnebrillen te dragen.

Wat voor merken zonnebrillen zijn er?

Er zijn heel veel merken zonnebrillen. Zo heb je Diesel, een hip en jong merk. Je hebt ook echt de modemerken zoals Gucci, Dolce & Gabanna en ga zo maar door. Natuurlijk hangt aan echte merkbrillen wel echt een prijskaartje, maar de kwaliteit is het dubbel en dwars waard. Als je toch voor een iets goedkopere grote zonnebril wilt gaan kun je gewoon naar het Kruidvat. Daar kun je een aantal zonnebrillen vinden met onbekende merknamen of zelfs helemaal geen merknamen.