FASHION: Het Grote Stijldossier – de Crop Top

De crop top is dé trend van het moment. Nu het mooie weer dichterbij komt, zullen we hem nog veel vaker tegenkomen op straat en in de winkels. Maar hoe leuk deze trend ook is: het kan ook afschuwelijk misgaan. (Lees: te veel muffintops, te veel bloot, te veel strak en gewoon te veel BAH)

Daarom presenteert Lifestylehome hier voor jullie: Het Grote Stijldossier – de Crop Top. Vol met tips & tricks om jullie (en mijzelf!) te behoeden voor het BAH!- en IEWL!-effect.

lijn

 

muffintop1. No Muffintops Allowed
Hoe jammer het ook is: voor een crop top moet je toch wel redelijk slank zijn. Zit je boven maatje 40, dan zou ik deze trend toch echt van je musthave & mustbuy lijstje skippen.
Keep those muffintops covered!

 

 

 

dont show the bely2. Don’t Show the Belly
De gouden regel bij crop tops: Do NOT show your belly! Tuurlijk zijn er uitzonderingen, ben je geprezen met een lichaam als Cara Delevingne dan mag je van mij helemaal los gaan met broeken die een lage taille hebben. Maar voor de ‘normale’ Nederlandse vrouw zeg ik: houd je navel bedekt en draag high-waisted broeken, rokjes en shorts. Staat sexy, maar ook classy. Dat willen we!

 

matchy matchy3. Matchy Matchy
Geef je outfit een ultra classy look door je crop top te matchen met je rok/broek. Een soort mantelpakjes idee, maar dan anno 2014: hip, hot & héllo fashionista!

 

 

 

 

 

kim kardash4. Queen of Crop Tops
Je kunt veel van Kim Kardashian zeggen, maar de crop top trend rockt ze als geen ander. Alle bovenstaande tips voegt zij samen: geen muffintops (Ja, ze heeft een flinke ass – maar haar buik is superstrak!), geen zichtbare navel en ze wordt regelmatig gespot in matchy matchy outfits.

 

 

2

dont show the bely

kim kardash

matchy matchy

Wat vinden jullie van crop tops, dragen jullie het?

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

11 Comments

  1. Ja croptops kunnen heel mooi zijn inderdaad! Ik draag eigenlijk alleen maar high wasted broeken en rokken dus crop tops passen daar inderdaad goed bij!

  2. Ik heb er zo’n stuk of drie in m’n kast hangen, maar hoewel ik best slank ben, vind ik het toch niet zo charmant dat als ik zit er toch wel een klein blubbertje onderuit komt haha. Eerst wat workouts gaan doen, dan durf ik ze pas aan! maar ze zijn wel echt superleuk.

  3. Leuk artikel! Ik wil van de zomer ook crop tops gaan dragen, maar dan moet ik eerst lekker bruin zijn! :)

Comments are closed.