FASHION: Esprit is hot & happening! + mijn favorieten

esprit  Esprit: een winkelketen waar ik zelf nooit zo snel heen zou gaan. Maar mijn boyfriend komt er altijd graag en de mannenafdeling is dan ook altijd zeker een bezoekje waard. Toen ik laatst met vriendlief mee ging shoppen zag ik op de vrouwenafdeling opeens heel fijne truien, toffe blazers en leuke shirts. Ik wensde vriendlief veel succes met het vinden van een nieuwe jeans en rende snel naar al het moois. Voor ik het wist stond ik met tien kledingstukken in de paskamer. Helemaal enthousiast! Esprit: wat heb je een leuke items! Niks geen stoffig of oubollig imago, maar gewoon fijne items van goede kwaliteit.

Na een bezoekje op de website van Esprit, kwam ik erachter dat ze ook een lingerielijn hebben, nachtmode, badmode, accessoires, een sportlijn, de speciale ‘Business Lounge’ voor de zakenvrouwen onder ons én een lijn vol jurkjes voor bruiloften en feesten. Kortom: voor elke gelegenheid kun je terecht bij Esprit. Vooral de jurkjes voor bruiloften en feesten vind ik helemaal geweldig. Mooie kleuren en leuke modelletjes. De prijzen vind ik eigenlijk best meevallen voor zulke mooie jurkjes van goede kwaliteit: de goedkoopste ligt er voor €69,99 en het duurste jurkje gaat voor €129,99 over de toonbank.
Ook de sportkleding van esprit mag er absoluut wezen. Fijne items gemaakt van zachte stoffen en in zoete kleurtjes. Ook deze prijzen vielen me erg mee: de sweaters en joggingbroeken kosten zo’n 45 euro.

Natuurlijk maakte ik even een collage met mijn favorieten voor jullie. Het zwarte t-shirt met tekst ging met mij mee naar huis!

collage esprit

1. Corsagejurk van glanzend chiffon – €119,99
2. Recht sweatshirt van katoenmix – €29,99
3. Halsketting met sierstenen – €26,99
4. Playsuit met jungleprint – €49,99
5. Jurk van chiffon met gebloemde applicaties – €99,99
6. T-shirt met print en stras – €25,99
7. Blazer met ritsjes – €99,99
8. Stripe lace sweatshirt – €49,99

Wat vinden jullie van Esprit en van mijn favorieten? Kopen jullie er weleens iets?

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

19 Comments

  1. Ik koop tegenwoordig heel veel bij Esprit. Vooral jeans. Ik vind hun spijkerbroeken zo fijn en altijd de goede lengte (ben nogal lang). Afgelopen week ook weer mijn slag geslagen bij Esprit!

  2. Mm misschien moet ik ook maar eens gaan kijken, ik vond altijd dat het niet mijn stijl was. Maar zo te zien zijn ze wat veranderd!

  3. Ik kijk eigenlijk ook nooit bij Esprit, maar hoor wel eens vaker dat ze best leuke dingen hebben… En als ik zo jouw lijstje zie klopt dat wel :-)

  4. Heel leuk! Was laatst ook bij de Esprit en zag toen veel leuke dingen. Vind vooral dat eerste jurkje heel mooi!

Comments are closed.