FASHION: It is your choice – the Bag or the Outfit?

Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat een designer tas hoog op mijn wishlist staat. Wie wilt er nou geen Chanel Boy Bag, Givency Antigona of Stella McCartney Falabella om de arm hebben hangen? (Antigona what? Geen idee waar ik het over heb? No worries: klik hier en hier)

Maar wat nu als je moet kiezen: je geliefde designer tas of een volledige outfit mét nog een mooi zakcentje. De onderstaande tas is de ‘Chanel Black Boy Quilted Medium Bag’ en gaat over de toonbank voor maar liefst €2773,11. Auw! het outfitje er onder heb je al voor €654,84 in je kast hangen. Dat betekent dat je €2118,27 overhoudt, waar je weer andere fijne outfitjes voor kan shoppen. Of heel veel make-up. Of je zet het allemaal gewoon heel verantwoord op je spaarrekening.

Dreambag2

outfit 2

1. Mango – €54,99
2. River Island – €25
3. Levi’s – €180
4. My Jewellery – €19,95
5. Zara – €129
6. Ray Ban – €170
7. River Island – €22
8. Chanel – €23,95
9. Loavies – €29,95

Wat zou jij kiezen? De outfit (+ het mega bedrag dat je overhoudt) of de tas? Ik ben benieuwd!

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!

23 Comments

 1. Ik ben gek op zowel tassen als kleren, maar ik geef gemakkelijker een grote som uit aan een handtas of schoenen dan voor een kledingstuk. Een voorbeeld: een paar schoeben van 250 EUR zou ik kopen als ik ze echt geweldig vind, een blazer van 250 EUR laat ik hangen, hoe geweldig ik hem ook vind.
  Alles moet wel in verhouding zijn, ik zou mezelf nooit in moeilijkheden brengen om iets te kunnen kopen of echt al m’n geld uitgeven aan een tas. Ik ben nu bezig aan mijn eigen loft, dus daar gaat nu het meeste geld naartoe. Eens al deze kosten achter de rug zijn wil ik misschien wel sparen voor een Antigona!
  X Sara

 2. Ik zou ook zo graag een designer tas willen! En als ik het geld had, zou ik ook denk ik voor de tas gaan. Omdat deze meestal toch langer mee gaat en er hopelijk minder snel op uit gekeken raakt :) Maar een erg leuk artikel! xx

 3. Haha, tja, het enige wat ik hierop kan zeggen is dat ik een paar maanden terug een Chanel Classic tas heb gekocht, die duurder was dan deze boy bag… En ik zou het zo weer doen! :)

 4. De tas vind ik echt prachtig!! Maar als ik nu echt zou moeten kiezen, dan kies ik voor de outfit. Het zakcentje wat ik dan overhoud kan ik goed gebruiken voor mijn bruiloft hihii :D

 5. Ik shop het allebei niet! Ik ben echt van het budget shoppen. Maar als ik moet kiezen wat ik het liefst zou willen hebben dan is het de tas. Al zou ik er nooit zoveel geld aan uitgeven. Daar maak ik liever een onvergetelijke reis mee ofzo :)

 6. De tas is heel mooi, maar je kan idd veel doen met dat geld
  Ik look zelf niet zo zot van de tas, dus ik zou het niet doen voor die specifieke tas :D
  de outfit is ook niet 100% mijn ding, maar heeft zeker ook leuke items
  Ik ga dus niet kiezen :D

  Liefs,
  Karlien

 7. Ik zou denk ik voor de tas gaan… Ik wil al een tijdje een Chanel tas! Ik heb pas een cowboysbag gekocht en dat vond ik al een hele uitgave.

 8. Ik ben op dit moment echt enorm verliefd op de Chanel Boy bag, (je hebt de look a like al op mijn wish list zien staan waarschijnlijk ;)) dus voor mij is de keuze makkelijk. Bovendien, het is echt mijn droom om ooit een designertas te hebben. Alleen ben ik er nu nog niet aan toe om zo’n smak geld uit te geven, ai!

 9. Pff ik kan niet kiezen hoor haha. Je hebt heel leuke items uitgekozen voor de outfit, dus dat maakt het lastig! Toch ga ik denk ik voor de tas!

Comments are closed.