Een leuke heren zomeroutfit voor onder 115 euro!

Zoals we gisteren al gezien hebben zijn er ook betaalbare zomeroutfits die je kunt samenstellen voor dames. Hierin ga ik je laten zien dat dit ook voor heren het geval is. Al deze leuke, moderne kledingstukken kun je trouwens vinden bij onze webwinkel, onder het kopje “Wehkamp B.V”. Overigens… het is sale!

Heren zomeroutfit voor onder de 115 euro

Product 1: O’neill heren singlet

Comfortabel en toch modieus, dat is deze singlet zeker. Mooi voor onder je C&A Clockhouse overhemd! Zo ga je zeker mooi de zomer in!

Product 2: Esprit Men Casual Bermuda

En casual dat is ‘ie zeker! Maar toch heel stylish, deze mooi bermuda van Esprit. Hij past ook perfect bij de rest van deze mooie producten voor onze heren zomer outfit.

Product 3: C&A Clockhouse Overhemd

We gaan voor een geruit thema bij deze leuke heren zomeroutfit voor onder de 115 euro. Dit overhemd van de C&A sluit dan ook prachtig aan op dit thema.

Product 4: C&A Westbury leren riem

Je broek op de goede plaats houten is nog nooit zo stylish geweest. Deze mooi leren riem van C&A kun je natuurlijk op iedere broek gebruiken, maar op de Esprit Men Casual Bermuda staat hij ook heel mooi.

Product 5: Scapina Blue Box sneakers

Het geruite thema van deze Blue Box Sneakers sluit helemaal aan bij het C&A Clockhouse Overhemd. Dat is wat deze outfit ook zo goed bij elkaar doet passen.