Een leuke dames zomeroutfit voor onder 115 euro!

Dames en heren opgelet! Het is weer Sale bij Wehkamp B.V. (Deze leuke webwinkel kun je vinden onder het kopje “webwinkel” bij Lifestylehome!) Daarom heb ik voor zowel de dames als de heren een leuke zomeroutfit kunnen samenstellen, voor onder de 115 euro nog wel! De outfit voor de heren kun je overigens morgen bewonderen, dus voor nu: Dames opgelet!

Dames outfit onder de 100 euro

Product 1: Mango Tas

Geen enkele dame kan zonder haar tas, natuurlijk. Dat weet iedereen. Daarom heb ik voor deze zomeroutfit voor een combinatie van zwart en blauw gekozen, met een witte twist. Dat hier een zwarte tas bij hoort is natuurlijk optioneel, maar ik vind dit persoonlijk heel mooi staan bij deze outfit.

Product 2:  Sacha Ballerina’s

Dit leuke paar ballerina’s zal de outfit helemaal afmaken. Ballerina’s zijn helemaal lekker zomers en zijn niet zo warm als dichte schoenen. Met dit leuke patroontje past dit paar mooi bij je zomeroutfit onder de 115 euro.

Product 3: Zigga Top

Functioneel, maar ook vooral heel trendy. Dat is deze Zigga Top op en top. Dit is één van mijn favoriete kledingstukken. Hij valt perfect en staat goed op vrijwel iedere vrouw (een paar van mijn vriendinnen hebben, op aanraden van mij, ook dit topstuk gekocht!)

Product 4: Zigga Blazer

Iedere vrouw moet een mooie blazer in haar kledingkast hebben hangen, vind ik. Of dat nu voor zakelijk gebruik is of gewoon voor in het dagelijks leven: Deze mooie, blauwe Zigga Blazer is echt het topstuk van deze zomeroutfit.

Product 5: Great Looks broek 

Dat wit een onhandige kleur is word helemaal het tegendeel bewezen met deze Great Looks broek van Wehkamp. Deze doet de zomeroutfit echt er uit springen en zit ook nog eens hartstikke comfortabel.