De leukste winterjassen onder de €100

Brr, de dagen worden korter en het wordt (helaas) weer steeds een stukje kouder. Tijd om je winterjas weer uit de kast te halen. Of -veel leuker eigenlijk- een nieuwe aan te schaffen! Eentje die behalve lekker warm, ook fashion verantwoord is. LifestyleHome.nl zette de leukste exemplaren onder de €100 op een rij.

Fake fur
Wil je er echt warm en trendy bij lopen, dan is een fake fur jas zeker een must. Voorheen waren deze jasjes vaak moeilijk te krijgen, maar dit najaar zijn er al meer winkels die er één in hun collectie hebben. De onderstaande jasjes (van links naar rechts) zijn van Mango, H&M, H&M en Otto.

Mixed materials
Leer en wol: dit najaar zie je het vaak voorbij komen in één jas.  Door deze combi is je look behalve stoer ook classy. De jassen hebben niet veel accessoires nodig: met simpele enkellaarsjes zie je er eigenlijk al super uit.  De onderstaande jassen (van links naar rechts) zijn van H&M, H&M, Nelly.com en Nelly.com.

Parka’s
Natuurlijk mag de parka niet ontbreken. Deze jassen zijn lekker warm en staan eigenlijk altijd goed. Combineer ‘m met een dikke sjaal en je ziet er tip top uit. De onderstaande parka’s (van links naar rechts) zijn van Mango, Nelly.com, H&M en Nelly.com

One Comment

Comments are closed.