De leukste sint&kerst cadeautjes onder €20

December staat alweer voor de deur! Dat betekent koud weer, kaarsjes aan en natuurlijk heel veel cadeautjes! Al druk bezig met Sinterklaasinkopen en moet je over een aantal weken ook nog eens Kerstcadeaus shoppen? En weet je zelf ook helemáál niet wat je op je eigen verlanglijstje moet zetten? Geen paniek! LifestyleHome.nl speurde het internet af voor de leukste Sinterklaas- en kerstcadeautjes onder de €20,- die ook nog eens online te shoppen zijn. Cadeautjes voor jou, je zusje of je (schoon)moeder én cadeaus voor je lover, vader en opa: wij hebben ze gevonden. Dat scheelt jou weer tijd en geld!

voor hem

Voor hem: 1. iPhone 5/5s hoesje van H&M – €14,95  2. Grijze muts van H&M – €14,95 3. Leren riem van H&M – €14,95 4. Mexx handschoenen van V&D – €19,95 5. Calvin Klein in 2u FOR Him 100 ml van Douglas – 19.60 6. Belkin Portfolio Sleeve van V&D – €19,99

Voor je vriend, (schoon)vader of opa cadeaus kopen is misschien nog wel het moeilijkst, aangezien zij natuurlijk niet zo snel blij worden van een zeepje, make-up of sieraden. Waar je eigenlijk altijd wel mee scoort is een telefoonhoesje. Ze zijn leuk én betaalbaar. Ook een riem is altijd goed. Daar kan hij er niet genoeg van hebben: voor elke broek eentje! Bij winkels als H&M, V&D en Primark vind je veel leuke hebbedingetjes voor niet al te veel geld.

 

voor haar

Voor haar: 1. iPhone cover van Fashaves.com – €17,95 2. Zijden sjaal van Fashaves.com – €9,95 3. Armbandje van ByHarper.com – €6,95 4. Pantoffels van V&D– €17,99 5. Champagnekleurige ring van ByHarper.com – €12,95

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke webshops die geschikte cadeautjes verkopen, zoals bijvoorbeeld ByHarper.com en Fashaves.com. Hier vind je de leukste sieraden voor een klein prijsje. Ook lekkere, warme pantoffels doen het altijd goed en maken de winter nog knusser. Kan je echt niks leuks vinden voor je zusje/moeder/oma en ben je de wanhoop nabij? Van een heerlijk ruikende douchegel wordt natuurlijk iedere vrouw blij!

One Comment

Comments are closed.