BEAUTY: De ultieme looks voor New Year’s Eve

Over een paar dagen is het zover: aftellen naar 2014 ! Dit doen we natuurlijk wel in stijl: naast de perfecte outfit (die we al een week klaar hebben liggen) moet ook de make-up perfect zijn! Lifestylehome selecteerde de mooiste make-uplooks die afgelopen fashionweeks op de catwalk verschenen zijn. Kijk mee voor een flinke dosis inspiratie!

1. Bronze
Een redelijk rustige look om mee te beginnen: all-over bronze! Creeer op je ogen een bruinige smokey-eye, deze staat een stuk ‘zachter’ dan de originele zwarte smokey-eye. Houd je wenkbrauwen lekker naturel en gebruik maar een klein likje mascara. Ook je lippen houd je naturel, je kan eventueel een lichtroze lipstick aanbrengen. Een simpele, maar prachtige look!

1

2. Classic
Onze favoriet, deze look van Cara Delevingne! Het knalt echt: knal roze/rode lippen en een flinke eyeliner boven je ogen. Wauw! Pas wel op met blush en bronzer: voor je het weet lijk je meer op een clown dan op Cara. ;)

2

3. Golden Girl
Houd je lippen simpel zodat je kan opvallen met je ogen: deze look is daar perfect voor. Wees niet te zuinig met je oogschaduw, de kleur mag bijna tot aan je wenkbrauwen komen, en vergeet ook de onderkant van je ogen niet! Maak de look af met een dun lijntje boven je ogen, een flinke lik mascara, nude lipstick en een zachtroze blush. Ready to go!

4

4. Red lips
Precies het tegenovergestelde van de vorige look: houd je ogen rustig en knal juist met je lippen! Ga voor een donkerrode kleur, weinig tot geen mascara en gooi je haren los. Sexxxy!

5

5. Smokey eyes
Dikke wenkbrauwen + smokey eyes = een power look! Niet zo fan van felle kleuren? Dan is deze look natuurlijk hartstikke geschikt. Stift je lippen in dezelfde kleur als je huid en wees niet te zuinig met oogschaduw. En vergeet je wenkbrauwpotlood of -poeder niet!

6

6. Mysterious
Voor de vrouwen die niet bang zijn om op te vallen: deze mysterieuze look. Gebruik een donkere oogschaduw (blauw, paars of groen) en doe daar voorzichtig wat gouden oogschaduw of glitters overheen. Wauw!

7

7. Nude
Hoewel het lijkt alsof ze geen make-up op heeft, is dit niet een heel makkelijke look om na te maken. Je moet een flawless huidje hebben, of anders liters foundation en concealer gebruiken. Gebruik een héél klein beetje mascara en zachtroze lipstick. De blush mag wat feller: ga voor een roze kleur en creëer daarmee een mierzoete look!

8

8. Silver
Een zilveren look mag natuurlijk niet ontbreken in het NYE-beauty lijstje. Zilver is dé ultieme partykleur! Ga gerust voor opvallende glitters of een oogschaduw, zolang je de rest van je gezicht maar rustig houd!
9

Welke look vind jij het mooist?
Namens het Lifestylehome team: a happy new year’s eve and a glamorous 2014 !! XOXO

Volg Lifestylehome ook via Bloglovin, Facebook en Instagram!