Stevige betonnen horloges

Dzmitry Samal, gevestigd in Parijs, is een designer die al een tijdje met het idee speelde om horloges te maken die net even iets anders waren. Hij kwam met het innovatieve idee om Franse creativiteit met Zwitserse stevigheid te combineren. Zo is de limited edition lijn van Dzmitry ontstaan. Ieder handgemaakt horloge heeft een frame gemaakt van beton.

Waarom beton?

Volgens Dzmity staat beton voor kracht. Niet alleen dat, ook voor de moderne mens. Grote gebouwen in grote steden zoals New York en

Parijs zijn gemaakt van beton. Urban, maar toch heel krachtig dus. Volgens Dzmity moet een horloge niet alleen iets zijn om de tijd te zien, maar het moet ook je persoonlijkheid weergeven. Met deze limited edition lijn heeft hij dat echt goed voor elkaar gekregen.

Waar kun je zijn horloges kopen?

De horloges van Dzmitry kun je bewonderen op zijn officiele website: Samal Design. Overigens kun je daar ook andere topstukken van Dzmitry bewonderen. Zo is hij onder andere de maker van de ‘pixel glasses’, een bril-ontwerp gebaseerd op computerpixels. Persoonlijk kan ik niet wachten tot zijn collectie wat betaalbaarder word… zijn duurste horloge kost maar liefst 1500 US Dollar!